Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nunta la Biserica de Gheata de la Balea Lac

Aproximativ 30 de cetăţeni britanici vor fi zilele acestea oaspeţii Hotelului de Gheaţă şi ai Bisericii de Gheaţă de la Bâlea Lac. Prezenţa turiştilor de dincolo de Canalul Mânecii în frumosul loc din Masivul Făgăraş este prilejuită de organizarea petrecerii de nuntă a unui tânăr cuplu.

Prima, va sosi la Bâlea Lac mireasa, împreună cu ajutoarele sale (domnişoare de onoare, prietene, rude ). Joi, grupul va organiza o mică petrecere şi va face toate pregătirile pentru nuntă. Vineri, cealaltă parte a grupului englez, în frunte cu mirele, va ajunge în zonă şi se va alătura pregătirilor.

După ce îşi vor reînnoi jurămintele de credinţă şi iubire în faţa altarului Bisericii de Gheaţă, vineri seara, mirii, alături de invitaţii lor, vor petrecere în stil pur englezesc la restaurantul Cabanei Bâlea Lac. Meniul pregătit pentru acest eveniment este unul special, creat la solicitarea tinerilor căsătoriţi, din acesta nelipsind mâncărurile sofisticate, purceluşul de lapte la tavă, gustări tradiţionale şi băuturi din cele mai fine.

Pentru că evenimentul este unul deosebit, oaspeţii englezi vor profita de această oportunitate şi vor experimenta atît bauturile speciale în paharele de gheaţă cât şi somnul la “rece”, în camerele Hotelului de Gheaţă.

Aceasta este cea de-a doua nuntă ce se organizează la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac. În urmă cu câţiva ani, un cuplu de tineri români hotărând, de asemenea, să-şi unească destinele în acest inedit decor.

Lăcaşul de cult din gheaţă a mai găzduit până acum două botezuri, precum şi mai multe slujbe sau evenimente religioase organizate de reprezentanţi ai mai multor biserici de la noi din ţară.

Bucuresti, 09.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *