free download 78 travel guides written by experts

Numerele si puterea lor oculta

Numerele si puterea lor ocultaWynn Westcott
Editura Herald

Editura Herald a lansat recent pachetul “Mistere dezvaluite” – o serie de carti care ofera o introducere in diverse stiinte sau informatii despre lucruri care au fascinat si fascineaza de cand ne stim – de la alchimie la numere, de la Kabbala la antichitate si misterele sale.

Astazi va prezentam lucrarea “Numerele si puterea lor oculta”, o introducere in stiinta numerelor si in ceea ce reprezinta acestea. Sunt prezentate in mod succint, in capitole dedicate, cu trimiteri la diverse epoci si religii/stiinte, numerele de la 1 la 13, iar apoi foarte pe scurt, intr-un capitol separat, alte numere importante. Numerele ne pot influenta, iar religii, rituri si ritualuri de pe glob arata ca, nu intamplator, anumite momente sunt legate de anumite cifre, destinele sunt de asemenea legate de numere. Daca veti citi informatiile despre cifra opt veti afla, printre altele, ca “John Heydon ne povesteste ca oamenii condamnati au parte de opt evenimente si ca cei binecuvantati se bucura de opt recompense.”.

Meritul acestei carti – ca de altfel al tuturor celor din aceasta colectie – este de a oferi o introducere tuturor celor care nu stiu foarte multe despre domeniu (sau domeniile acoperite, daca vorbim despre colectie). Cautarile esoterice din Orient sau Occident sunt de actualitate, asa cum au fost mereu, si sunt multi cei care nu au timpul necesar pentru a intra in multe detalii si in lucrari care analizeaza in amanunt disciplinele acoperite de pachetul “Mistere dezvaluite”.

Constituindu-se intr-o sinteza care ofera informatia in mod concentrat, ca o pastila, suscitand interesul si putand deschide perspective pentru lecturi mai ample, in functie de preocuparile fiecaruia, cartile din aceasta colectie merita sa se afle in biblioteca noastra.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *