free download 78 travel guides written by experts

Numaratoarea inversa pentru concertele Avishai Cohen Trio a inceput

Sâmbăta şi duminica la Sala Radio, cel mai apreciat contrabasist al momentului îşi va prezenta în Bucureşti noul disc, From Darkness.

Avishai Cohen este unul dintre cei mai influenți instrumentişti contemporani, colaborând cu artişti precum Bobby McFerrin, Roy Hargrove, Paquito D’Rivera şi Chick Corea. Alături de acesta din urmă, basistul a fondat trupa Origin, unde au cântat împreună timp de 6 ani.

Noul său album, From Darkness, este creat în formula de trio. Materialul reprezintă întoarcerea la nucleul esențial al muzicii sale și, totodată un nou început al unei călătorii ambițioase pe teritoriile creativității și forței expresive.

Discul este bogat și dens, redus la esență și traversat de nuanțe subtile, ieșind la suprafață ca o lucrare completă, puternică, care însă nu se teme să-și arate vulnerabilitatea în diverse momente în care registrul său se îndreaptă spre o sensibilitate intensă.

Concertele Avishai Cohen Trio vor avea loc pe 10 şi 11 Octombrie 2015, ora 20’00 la Sala Radio. Pe scenă vor urca Avishai Cohen-contrabas, Omri Mor-pian, Daniel Dor-tobe.

Accesul în sală se face începând cu ora 19:30.

Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

BILETE

Biletele pentru concertele Avishai Cohen Trio costă 95, 135, 155 de lei în funcţie de categorie şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Detalii pe www.twinarts.ro şi paginile de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.

Evenimentele sunt susţinute de Ambasada Israelului în România şi fac parte din seria de concerte Jazz Night Out, prezentate de Twin Arts.

La concertele Jazz Night Out poți ajunge cu Uber!

E chiar simplu: iți faci cont pe Uber, foloseşti codul jazznightout şi ai prima cursă gratuită, în limita a 30 de ron. Deschizi aplicația, alegi locul de pornire și de restul se ocupa Uber!

Uber este o aplicație de smartphone (disponibilă pentru iOS, Android și Windows Phone) prin care poți comanda o mașină. Te deplasezi prin București rapid și sigur, fără numerar. Banii se încasează direct de pe cardul bancar introdus în aplicație, în deplină siguranță.

Promoţia este valabilă între 01 octombrie -30 noiembrie şi se adresează persoanelor care încă nu au cont Uber.

Următoarele concerte Twin Arts:
Hindi Zahra-15 octombrie-Sala Radio
Ibrahim Maalouf-Kalthoum -19 noiembrie, Sala Radio
Brad Mehldau Trio – 26 noiembrie, Sala Radio
Antonio Sanchez & Migration-6 decembrie, Sala Radio

Bucuresti, 09.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *