free download 78 travel guides written by experts

Numar-record de participare la etapa a doua a Grand Prix-ului Romaniei la echitatie

A doua ediție a competiției de sărituri peste obstacole Cupa Equestria, care va include și etapa a doua a Grand-ului Prix-ului României la echitație, va debuta, joi 14 iunie, la baza hipică a clubului Equestria din Tâncăbești, comuna Snagov (DN1), cu un număr-record absolut de 190 de cai înscriși în competiție, provenind de la 15 cluburi din București și din țară.

În organizarea Clubului Equestria, competiția se va desfășura pe perioada a patru zile (14-17 Iunie 2012) și va include două momente de maximă atracție și concurență sportivă: Cupa Equestria, cupă ce va fi câștigată prin însumarea punctajelor din toate zilele de concurs, respectiv Grand Prix-ul României, etapa a doua din 2012 – cea mai dificilă probă a concursului, la care participă un număr de cai record absolut în România: 190 de cai de la 15 cluburi din Capitală și din țară: Ilfov, Brașov, Craiova, Bacău, Piatra Neamț, Sibiu, Iași, Târgu-Mureș, Satu Mare, Câmpina s.a.

Preocupat să facă din această competiție o tradiție în calendarul competițional al echitației din România, clubul s-a pregătit special pentru a primi un număr atât de mare de cai și călăreți. Equestria a achiziționat din Germania 130 de boxe mobile, special pentru concurs, și un parc de obstacole nou-nouțe, acreditate FEI (Federația Ecvestră Internațională) pentru concursurile internaționale.

“Ne bucurăm că, în doar doi ani de existență, Cupa Equestria a reușit să devină un reper, am putea spune clasic, al sportului hipic în România, fapt dovedit de interesul deosebit pe care această a doua ediție l-a trezit în rândul cluburilor din România. Numărul mare de concurenți înscriși și perfecționarea bazei logistice a clubului Equestria la nivelul standardelor FEI sperăm să fie însoțite și de o performanță sportivă autentică și de un interes pe măsură al publicului larg”, a declarat dr. Ozana Moraru (foto), proprietara clubului.

Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *