free download 78 travel guides written by experts

„Numai de bine” revine la Antena 3 cu o surpriza

„Numai de bine”, emisiunea despre sănătate, sport, frumuseţe şi gătit, revine duminică dimineaţă la Antena 3, de la ora 9:30. Ela Crăciun, Maria Linda, Olivia Păunescu şi Anca Lungu au pregătit telespectatorilor numeroase materiale pline de informaţii utile, sfaturi prietenoase şi idei simple de pus în practică.

Şi pentru ca telespectatorii să se bucure mai mult de formatul dinamic al programului, pe lângă ediţia săptămânală, „Numai de bine” va avea acum şi o rubrică zilnică, difuzată în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 8:35.

Pastila va conţine câte un material din fiecare rubrică a emisiunii. Luni, Ela Crăciun, alături de specialişti, va vorbi despre sănătate, iar marţi, Olivia Păunescu va veni cu sfaturi despre frumuseţe. Miercuri, Anca Lungu va găti reţete simple şi gustoase, iar joi, Maria Linda va da startul la sport. Rubrica de vineri este dedicată recomandările de weekend, în care vor fi prezentate numeroase evenimente, atât din Bucureşti, cât şi din ţară.

„Aştept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu prietenii care ne-au fost alături în primul sezon Numai de bine. Revenim cu informaţii grozave pentru mai mult zâmbet, pentru un stil de viaţă armonios şi echilibrat. Şi pentru că mulţi dintre telespectatori ne-au scris că îşi doresc mai multe informaţii, ne-am conformat cu cel mai mare drag. Acum ne vom întâlni zilnic, de luni până vineri, în pastila din Ştirile dimineţii. Vom avea informaţii precise şi concise, pentru a îi ajuta ca în viaţa de zi cu zi să trăiască cu zâmbetul pe buze şi în echilibru. Îi vom asculta în continuare pe telespectatori şi vom da răspunsurile pe care aceştia le caută”, a declarat Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii.

În prima ediţie din sezonul doi, „Numai de bine” a pregătit o serie de remedii, numai bune pentru a întâmpina toamna. Cei care au nevoie să-şi stimuleze concentrarea, vor afla care sunt beneficiile unei sedinţe de yoga, iar părinţii şi copiii care se pregătesc de şcoală vor primi o serie de sfaturi de la specialişti. Pentru cei care s-au expus prea mult la soare, vor fi prezentate soluţiile naturale pentru hidratarea pielii, iar la final, gurmanzii se vor bucura de o porţie de burgeri gătiţi în casă.

„Numai de bine” poate fi urmărită la Antena 3, în fiecare duminică dimineaţă, de la ora 9:30, şi de luni până vineri, de la ora 8:35, live pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare, accesând platforma AntenaPlay.

Bucuresti, 04.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *