Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Nu vota!”

Sub headline-ul “Nu vota!…”, Trend Communication demarează o campanie de conştientizare a importanţei prezenţei la vot.

Campania îşi propune să tragă un semnal de alarmă în rândul electoratului pasiv, caracterizat drept pesimist şi sceptic cu privire la opţiunile oferite în ultima perioadă de politica românească.

In speranţa activării electoratului raţional, instigăm la o informare corectă şi la prezenţa la vot, iar pentru asta aducem drept argumente o serie de vizuale ce ilustrează tocmai elementele negative ale politicii româneşti: promisiuni deşarte, nepotism, electorat activ cu nivel educaţional redus, pomeni electorale, voturi cumpărate.

„Argumentele care spun că dreptul la vot trebuie exercitat pentru că doar aşa primim legitimitatea de a-i critica pe aleşi sau că în trecutul recent s-a murit pentru recăpătarea acestui drept sau că este singura modalitate de a ne implica în viaţa cetăţii s-au spus de prea multe ori, aşa că au devenit clişee. Există însă şi un alt argument, mai simplu şi mai pragmatic, la care e bine să reflectăm: absenţa votului deschide căi spre metode tot mai facile de fraudare, care pot să determine rezultate contrare voinţei majorităţii, inclusiv prin deturnarea propriului nostru vot, fără să o aflăm vreodată.” a declarat Adrian Demian-Groza, specialist în marketing politic ( Trend Communication).

Mix de comunicare folosit: presa online, social media (canalele cu preponderenţă folosite de electoratul tânăr şi pasiv) şi canalele media ale centrelor universitare. Timeline-ul campaniei: 26 noiembrie – 9 decembrie 2012.

Despre Trend Communication

TREND COMMUNICATION este o agenţie de servicii complete în relaţii publice şi publicitate cu activitate în întreaga ţară şi, din 2004, şi în Republica Moldova.

www.trendcommunication.ro

www.facebook.com/TrendCommunication

Bucuresti, 26.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *