free download 78 travel guides written by experts

Nu pierdeti un episod special al serialului „Sotia perfecta“,

in care destinul unuia dintre personaje trece prin schimbari dramatice

Episodul 15 din sezonul 5 va fi difuzat la Diva Universal duminică, 27 aprilie, la ora 21:00

La foarte scurtă vreme după premiera în SUA a scenelor care au făcut valuri în presa din întreaga lume, Diva Universal difuzează exclusiv și în premieră, duminică, 27 aprilie, la ora 21:00, episodul cu numărul 15 din sezonul 5 al serialului de mare succes Soția perfectă. Un episod cu totul ieșit din comun, care nu trebuie ratat, pentru că vom asista la întâmplări dramatice, neașteptate, care vor schimba destinele personajelor.

În acest episod special, intitulat Dramatics, Your Honor, Alicia (Julianna Margulies) şi-l ia ca avocat pe Cary (Matt Czuchry), după ce Nelson Dubeck (Eric Bogosian) o târăşte în investigaţia lui de fraudă electorală. În același timp, Will (Josh Charles) apără un bărbat acuzat de crimă și se confruntă cu un nou procuror, iar Kalinda (Archie Panjabi) are din nou îndoieli în ceea ce privește viitorul său la Lockhart Gardner.

Soția perfectă (The Good Wife) o are ca protagonistă pe câștigătoarea premiilor Emmy și Globul de Aur, Julianna Margulies, în rolul Aliciei Florrick, soție și mamă care se străduiește să mențină controlul asupra vieții personale și profesionale, după ce soțul ei, Peter (Chris Noth), a fost implicat într-un scandal sexual și de corupție publică.

Nu pierdeți episodul 15 din Soția perfectã, sezonul 5, duminicã, 27 aprilie, ora 21:00, pentru a asista la o schimbãri dramatice în evoluția serialului. Exclusiv la Diva Unviersal!

Bucuresti, 22.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *