Visualfest 2022
Shadow

Nu numai ca acest robot piscina va ajuta la curatarea piscinei, ci si la circulatia apei

Curatatul piscinei este un proces meticulos care necesita cateva ore bune, pentru a avea un rezultat final bun, insa un robot psicina este investitia ideala. Nu numai ca acest robot piscina va ajuta la curatarea piscinei, ci si la circulatia apei, iar magazinul piscineservice.ro ofera cele mai bune servicii.

Pentru proprietarii de piscine, nimic nu este mai obositor decat curatarea piscinei. Poate ca numitorul comun al motivului pentru care oamenii doresc sa detina o piscina este ca vor sa se relaxeze si sa se bucure de ea alaturi de familia si prietenii lor. Acesta este motivul pentru care majoritatea proprietarilor de piscine prefera sa cumpere aparate robotizate de curatat piscine. Am respectat o lista cuprinzatoare privind beneficiile majore ale robotilor de curatat piscine.

robot curatare piscina

Sa va distrati in apa este doar varful unui aisberg in aventura de a avea o piscina. Restul aisbergului se afla pe intretinerea piscinei. Probabil ca ar dura mai mult timp pentru curatarea intregii piscine decat timpul liber real de a va bucura de ea. Imaginati-va ca spalati o piscina mare. O curatati singur de cele mai mici granule de praf, de la alge in crestere, pana la impuritati mult mai vizibile. Asta v-ar lua mult timp pretios.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre un robot de curatare piscine este ca este ecologic si sigur pentru mediul inconjurator. Aceasta masina, care functioneaza sub apa, nu produce substante chimice periculoase care pot fi amestecate cu apa care ar putea dauna oricui. Spre deosebire de alte dispozitive robotizate, nu produce gaze nocive, iar caldura sa este, de asemenea, bine controlata.

Spre deosebire de credinta comuna, aparatele de curatare robotizate nu trebuie sa consume o cantitate mare de tensiune pentru a functiona eficient. RPC minimizeaza consumul de energie utilizand doar o cantitate mica de tensiune. La o gama de aproximativ 60-70 de wati/ora, aparatele de curatare robotizate consuma energie doar la fel de mult ca un bec obisnuit. Ca rezultat al economisirii de energie, economisirea banilor este asociata si cu acest beneficiu.

In acest moment, s-ar putea sa va faceti deja o idee de ce robotii de curatat piscine va pot economisi mai multi bani decat credeti. Ca proprietari de case, stim ca exista o corelatie puternica intre energia mare consumata de un produs si factura mare la electricitate pe care o primim in fiecare luna. RPC economiseste energie, economisind astfel si bani in acelasi timp.

Cand proprietarii nu mai au rabdare sa-si curete piscinele manual, apeleaza la serviciile de curatare a piscinei. Angajarea de profesionisti care sa curete piscina pentru voi este o solutie excelenta pentru problemele legate de forta de munca, dar costisitoare pentru unii proprietari.

Clorul este o substanta chimica comuna folosita pentru dezinfectarea piscinei de alge si bacterii. Va deveni nesigura atunci cand echilibrul dintre substantele chimice utilizate este proportional mai mare decat apa din piscina. Concentratia de clor gasita in dezinfectantii pentru piscine este de aproximativ 10% pana la 90% mai puternica. Pentru o mai buna intelegere despre cat de puternica este, o solutie obisnuita de clor folosita pentru curatarea gospodariilor are doar 5% concentratie de clor.

Aparatele de curatare robotizate pentru piscine folosesc tehnologia avansata de periere care freaca eficient toate partile si marginile peretelui piscinei, curatand poluantii din piscina, cum ar fi praful, algele si bacteriile. Asta inseamna ca nu este nevoie sa folositi cantitati mari de substante chimice pentru a curata apa doar pentru a scapa de murdaria urata. Cu ajutorul unui robot de curatat, acum putem reduce utilizarea substantelor chimice care pot fi periculoase pentru utilizatori.

Toate piscinele au propriul lor sistem principal de filtrare sau o pompa de circulatie si un filtru. Sistemul cuprinde metri de tevi care se indoaie in jurul piscinei cu un motor de pompare si un filtru la capatul acesteia. Particulele de murdarie sunt aspirate prin tuburi si ajung in filtre unde raman pana cand se efectueaza spalarea.

Spalarea in contrasens a filtrului este procesul de spalare a apei prin filtru, eliminand astfel murdaria care a fost colectata. Cu cat sistemul de filtrare se infunda mai mult, cu atat este nevoie de mai multa spalare si clatire. Acest proces iroseste o cantitate mare de apa de fiecare data. Cu un RPC, resturile sunt indepartate independent de pompa de circulatie. Acest lucru ajuta la prevenirea infundarii frecvente a filtrului principal, ceea ce duce la mai putina spalare si mai putina risipa de apa.

Nu numai ca proprietarii care cumpara roboti de curatat piscine se bucura de libertatea de a nu mai munci manual, insa unul dintre cele mai bune beneficii ale robotilor de curatat piscine este intretinerea redusa a utilizarii masinii.

Deoarece robotul are filtrare incorporata, independenta de sistemul principal de filtrare, prinde murdaria in saci de filtrare autonomi. Acest proces va scuteste de la spalarea manuala, care necesita mult timp si energie. Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti filtrul recipientului, sa curatati punga indepartand toata murdaria si apoi sa o puneti inapoi in compartimentul sau. Aparatele de curatare robotizate pentru piscine au abilitati superioare de curatare care sunt incomparabile cu un filtru de pompa de circulatie, un aparat de curatat automat pentru piscine sau chiar cu abilitatile umane de curatare. In primul rand, robotii de curatare se catara pe peretii piscinei si navigheaza prin paturile piscinei pentru a aspira toti poluantii care sunt blocati pe suprafetele sale. Numai acest proces de spalare a murdariei blocate, in special in colturi, este un mare avantaj fata de capacitatea slaba de curatare a sistemului principal de filtrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.