metalshow

“Nu mi-e rusine de ce a facut Ceausescu in Romania! El a muncit, a construit,

iar dupa aia ….. altii au furat!"

Aceasta este declaraţia parlamentarului „Bulă” – cel care îi va reprezenta în Camera Deputaţilor pe sătenii din Scorniceşti, oraşul de baştină al „celui mai iubit fiu al poporului”, Nicolae Ceauşescu. Invitat în direct la emisiunea „Expresul de România” de la Radio Info Pro, primarul comunei Coloneşti din judeţul Olt, pe numele său adevărat Nicolae Stan (dar cunoscut de oameni sub porecla de „Bulă”) le-a mărturisit celor doi realizatori, Ernest şi Ramon, că îl cam regretă pe „împuşcatul”…
El a candidat la alegerile din 30 noiembrie şi a câştigat detaşat mandatul de parlamentar, iar acum … chiar se mândreşte că i se spune Bulă!

„Numai cine nu muncea… nu avea, dar să ştiţi că îi lua de pe stradă şi îi ducea la muncă. Acuma .. îi ia de la muncă şi îi trimite acasă, în şomaj!”.
Parlamentarul Bulă a făcut astfel şi o comparaţie între vremurile grele pe care le trăim acum, din cauza crizei economice, şi .. epoca de aur a comuniştilor, atunci când toată lumea era obligată să aibă un loc de muncă – chiar dacă, spunem noi, foamea era la fel de mare…
Viitorul parlamentar al României cu nume de banc s-a supărat însă extrem de tare atunci când DJ-ul de la Info Pro, Ramon Cotizo, i-a propus acestuia să ……. demoleze casa în care s-a născut Ceauşescu şi să pună în loc un zgârie-nori!

Nicolae Stan a candidat în colegiul 2 Scorniceşti, din judeţul Olt, din partea PD-L. El s-a clasat pe prima poziţie, cu 9.650 de voturi, în timp ce contra-candidatul său, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir a obţinut doar … 460 de voturi.
De asemenea, Nicolae Stan a fost preşedinte al C.A.P.-ului comunist din Coloneşti până în 1990, după care …. a fost primar pînă în prezent – fiind ales la toate scrutinurile cu peste 95 la sută din voturile celor prezenţi la urne.

„Expresul de România” este cea mai nouă emisiune de la Radio Info Pro! Buna dispoziţie, precum şi cele mai haioase ştiri „sunt aruncate în aer” în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6 la 9 de către „feroviarii” Ramon Cotizo şi Ernest Fazekaş.

Bucuresti, 04.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *