free download 78 travel guides written by experts

“NU FI dezordinar” pe GPS-urile Garmin

Pe GPS-urile Garmin vor fi semnalate punctele de colectare a gunoaielor din campania „Nu fi Dezordinar” din aceasta primavara.

In toamna lui 2009, la initiativa Asociatiei CORB 44 si a agentiei de publicitate Draftfcb, cu sprijinul Ministerului Mediului, s-a lansat campania sociala “NU FI Dezordinar”. Datorita parteneriatului dintre campania „NU FI Dezordinar” si compania Sheba Distribution SRL, reprezentantul exclusiv in Romania al producatorului american de GPS-uri Garmin, toate locurile unde vor fi instalate pubele in aceasta primavara vor fi semnalizate pe GPS.

Despre Campania «NU FI Dezordinar»

“NU FI dezordinar” este o campanie care isi doreste sa constientizeze populatia cu privire la protejarea mediului, prin strangerea selectiva a gunoaielor din locurile destinate recreerii.

“NU FI dezordinar” este o campanie nationala, care beneficiaza de sprijinul activ al Ministerului Mediului si care doreste sa atraga in proiect, in afara de partenerii din mass media si consiliile locale, si companii nationale si locale interesate de problematica mediului si educarii populatiei.

Campania are doua componente: una tehnica, care consta in amplasarea de pubele in spatiile destinate recreerii din jurul oraselor (lizierele padurilor) si una de comunicare, care urmareste constientizarea si educarea populatiei.

„Obiectivul campaniei este acela de a amplasa un numar de 8400 de pubele in toata tara (cate 200 in fiecare judet) in locatiile traditionale de iesire la iarba verde si informarea cetatenilor despre campanie si despre locurile unde aceste pubele sunt amplasate. Avem 2100 de locuri frumoase in tara, vom pune pubele pentru ca de acum sa fie si curate” a declarat Laura Pascu, project manager al campaniei.

Despre Sheba Distribution SRL si GARMIN

In afara de distributia de GPS-uri Sheba este coordonatorul Proiectului România Digitală (www.romaniadigitala.ro) de realizare a hărţii digitale a României prin contribuţie publică şi privată, care a debutat oficial în 8 decembrie 2003 şi a realizat până acum 4 ediţii ale Atlasului Digital al României.

Ca realizatori ai Atlasului Digital al României, comercializat sub denumirea generica de RO.A.D (ROmânia Atlasul Digital), Sheba a realizat prima harta digitală din lume care să includă o harta rutabilă la nivel de numar de stradă, detalii topografice (toponime, curbe de nivel, acoperire cu vegetaţie, ape, linii electrice, amprente de clădiri la sol şi căi ferate) şi un model digital de înălţimi care să şi fie folosit la calculul distanţelor corecte în zonele montane.

«În planurile noastre de viitor există iniţiative concrete de sprijinire a turismului responsabil "verde", atât perpedes, cât şi velo. Prezenţa noastra în Proiectul Nu Fi Dezordinar este grăitoare în acest sens. Vom sprijini în continuare iniţiative de cunoaştere în amănunt a ţării noastre, de prezervare a frumuseţilor ei naturale şi a vestigiilor istorice şi de diseminare a acestor informaţii atât pentru călătorii din România, cât şi pentru cei din afara ţării.

Mă bucură să fim parteneri ai Proiectului Nu Fi Dezordinar şi sperăm ca mesajul nostru să constituie un motiv în plus pentru ca tânăra generaţie şi pentru cei tineri la minte să cunoască şi să respecte această minunată ţară în care ne-am născut şi în care trăim: România.» a declarat Bogdan Condurăţeanu, Project Manager, Proiectul România Digitală

Bucuresti, 16.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *