free download 78 travel guides written by experts

Nu exista epoci ingrate sau nemeritate conjuncturi

– exista numai resemnati din oficiu sau invingatori care lasa ceva cu adevarat in urma!

Voi in ce categorie va incadrati?
 
~ Scrisoare Deschisa-Apel ~
 
Subiect: Reinventarea afacerii prin SALONUL de SOLUTII PRACTICE IMM, Romexpo, 8-9 mai 2009
 
Asa-i  de greu sa devii acum stapanul propriului tau business, sa ai propria ta afacere?
 
Tocmai in imprejurari pe muchie de cutit se struneste calul troian cu care poti subjuga audienta, poti impune solutii durabile si poti inchega retele fertile si parteneriate viabile, cu care sa uimesti concurenta si sa dobori din mers propriile recorduri!
 
In cei doisprezece ani deja parcursi, Casa Europei prin reteaua sa nationala si de parteneri continentali EUROLINK n-a incetat nici o clipa sa-si manifeste rolul de inainte-mergator pe acest spinos drum. Sute si sute de reusite in afaceri, mii si mii de cariere profesionale de rasunet vorbesc in locul nostru. Daca doriti sa va convingeti, veniti pe 8 mai 2009 la primul Salon de Solutii Practice pentru Proiecte si Investitii Europene!
 
Vei putea face cu adevarat diferenta specifica de autenticitate, de calibru, de pragmatism. NU MAI EZITA! Examineaza conditiile de inscriere, consulta lista de invitati si de mentori, participa activ pentru a identifica cele mai potrivite solutii si a face acea presiune activa care sa aduca din mers imbunatatirile procesului de investitii, apt sa se reverse elocvent peste intreg sectorul IMM din Romania.
 
In plus, poti beneficia de primul program de formare-certificare internationala / cooptare rapida a celor mai bine clasati experti, manageri, consultanti, disponibil prin sistemul brevetat de International Knowledge Management Institute, iar ca BONUS GRATUIT de consilierea juridico-contractuala, asigurata in perioada 8-9 mai 2009 la Complexul ROMEXPO pentru obtinerea (co-)finantarilor nerambursabile pe proiecte.

Bucuresti, 27.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *