free download 78 travel guides written by experts

Nu are BAC-ul, dar isi pune cunostintele la incercare pentru 100.000 de euro

Dan Negru aduce în fiecare miercuri în faţa telespectatorilor oameni deosebiţi, ale căror cunoştinţe valorează zeci de mii de euro. După ce săptămâna trecută un agricultor a reuşit să câştige 4000 de euro şi să le ofere un exemplu pozitiv milioanelor de români care urmăresc în fiecare zi Antena 1, mâine, cel mai longeviv moderator tv din România le face cunoştinţă telespectatorilor cu un tânăr care nu a reuşit să îşi ia BAC-ul, dar care are curajul de a juca pentru 100.000 de euro, cu banii jos.

Giancarlo Cristea are 25 de ani, dar nu a reuşit până acum să dea examenul de Bacalaureat. A fost olimpic la istorie, domeniu care îl pasionează în continuare, dar a terminat un liceu cu profil real şi nu îşi găseşte motivaţia de a se pregăti pentru BAC şi a promova un examen pe care, la vârsta lui de acum nu îl vede util. A surprins echipa Cu banii jos când a spus că nu ar urma o facultate, pentru că niciuna nu i se pare utilă în momentul de faţă, dar mai ales atunci când, contrar pregătirii sale, a reuşit să treacă castingul pentru cel mai revoluţionar show de cunoştinţe din întreaga lume.

Nu are un super job, dar are o familie frumoasă şi încrederea că poate, prin cunoştinţele sale, să câştige marele premiu pus în joc la Cu banii jos, cel mai recent quiz show al Antenei 1. Giancarlo vine mâine seară în show-ul lui Dan Negru însoţit de soţia sa şi este gata să îşi pună cunoştinele la încercare pentru 100.000 de euro. Dacă va reuşi el să convingă publicul că BAC-ul n-are nicio relevanţă atunci când vine vorba de cultură generală şi, mai ales, dacă se va întoarce din Turcia cu marele premiu, rămâne de văzut miercuri, de la 20.30, numai la Antena 1.

Bucuresti, 17.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *