free download 78 travel guides written by experts

“Nu!” amendamentelor comisiei!

Marti, 5 aprilie 2011, orele 13.00, va asteptam la pichetare in fata Camerei Deputatilor, parc Izvor.

Marti se voteaza proiectul legislativ pentru caini strazii la Comisia pentru Administratie Publica (aceeasi care a votat eutanasia pe 1 martie 2011).

Dand dovada de necunoastere si superficialitate, amendamentele comisiei contin lucruri foarte grave, neadmisibile din punctul de vedere al moralei crestinei, al deciziei Parlamentului European, al eficientei si din punct de vedere economic.

SUB NICI O FORMA nu trebuie votate!

1) Proiectul legislativ lasa si la aceasta ora gestionarea cainilor comunitari la latitudinea primariilor.

Deci fiecare primarie poate alege in ce fel va rezolva problema maidanezilor (sa aleaga eutanasia, adapostirea in lagare de exterminare sau sa nu faca nimic), desi solutia este una singura: PRINDEREA/STERILIZAREA/RETURNAREA.

Inseamna ca primariile vor alege sa deturneze banii alocati cainilor catre campaniile electorale, deoarece banii alocati pentru eutanasie nu necesita multa justificare. Cum sa ne explicam altfel cifrele aberant de mari publicate de administratia pentru caini din Bucuresti, pentru perioada 2001-2008? O eutanasie a costat aprox. 60 euro (144.000 caini eutanasiati cu 9 milioane euro) in vreme ce o sterilizare tot aici costa de 3 ori mai putin, aprox. 20 euro.

2) Detinerea cainilor in proprietate privata depinde de acordul vecinilor! Daca unul din 3 romani are un caine, atunci in Romania sunt 7 milioane de caini care pot ajunge pe strada!

Exista foarte multe alte nereguli in amendamentele Comisiei!
Spunem “NU!” superficialitatii Comisiei! NU incalcarii legilor existente si NU inlesnirii cheltuirii banilor publici destinati cainilor pentru scopuri politice!

CU AMENDAMENTELE COMISIEI, NU VOM SCAPA NICIODATA DE CAINII STRAZII!!

30 de deputati au dreptul marti sa aleaga sterilizarea sau eutanasia.

Parlamentul European a rugat deputatii romani “cu politete si totusi urgent” sa voteze pentru PRINDERE/STERILIZARE/RETURNARE”.

Si-au anuntat prezenta Marius Marinescu-autorul legii-Irina Loghin, Codrin Stefanescu, Steliana Sima, Mihai Constantinescu, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Andrei Duban, Tomi Cristin, Claudiu Bleont, Andra Bleont, Paula Iacob, Ovidiu Cuncea si multe alte personalitati, reprezentati ai ONG-urilor in tara si din strainatate.

Solicitam sa se adopte legea asa cum a fost aprobata in unanimitate de SENATUL ROMANIEI (Camera Superiora), in 2007.

Prin prezenta noastra marti, vrem sa impunem modalitatea corecta de gestionare!

Iubitorii de animale STIU cum se rezolva problema!

Iubitorii de animale VOR cu adevarat sa rezolve problema!

Iubitorii de animale nu mai vor caini pe strazi: caini calcati de masini, otraviti, batuti, hingheriti.

Bucuresti, 04.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *