free download 78 travel guides written by experts

Camera de Comert Olandeza in Romania (NRCC) a desemnat Board-ul Director 2016-2017

Membrii noului board director au fost alesi in cadrul Adunarii Generale organizate pe data de 11 mai 2016, mandatul lor devenind activ incepand cu luna iunie, o data cu desemnarea rolurilor de Vicepresedinte si Trezorier.

Irina Zugravu, Ronald Oort si Herman Wierenga au fost realesi, in timp ce Alex Popescu, Philip Aarsman, Ilinca Paun si Edwin Warmerdam vin cu forte noi in conducerea Camerei.

Componenta Board-ului Director 2016-2017


Presedinte – Sebastiaan van Hese, Director, Fokker Engineering Romania
Vicepresedinte- Alexandru Popescu, CEO Philips Romania & South-East Europe
Trezorier – Edwin Warmerdam, Partner, Head of Tax Advisory, Mazars Romania   
Secretar – Isfahan Doekhie, CEO, Bliss Imobiliare
Coordonator Task Force Agricultura – Irina Zugravu, Managing Partner, VAPRO Romania
Coordonator Task Force Transport & Logistica – Herman Wierenga, Managing Director, ORTEC Central & Eastern Europe
Membru – Ronald Oort, Chief Risk Officer, ING BANK Romania
Membru- Ilinca Paun, Managing Director, Colliers International Romania
Membru – Philips Aarsman, Managing Director, Business Lease
 
Sebastiaan van Hese: “Comunitatea NRCC este fundamentata pornind de la convingerea ca impreuna suntem mai puternici, impreuna putem reusi mai mult decat actionand individual. Suntem ghidati de un set de valori comune, ce contureaza know how-ul nostru, directia strategica, actiunile si, in fapt, esenta a tot ceea ce NRCC reprezinta. Astazi, dupa 10 ani de activitate, o perioada fructoasa, de crestere organica, cu numeroase obiective indeplinite cu succes, privim cu satisfactie spre trecut si extrem de motivati inspre viitor. Ne dorim sa crestem: acoperirea nationala, numarul de membri, amploarea proiectelor si, mai ales, valoarea noastra ca si cea mai mare comunitate de afaceri Olandeza-Romana.
 
Alexandru Popescu: “Sunt bucuros si onorat sa continui traditia de a reprezenta compania Philips in board-ul director al NRCC. In calitate de Vicepresedinte, imi doresc sa contribui activ la dezvoltarea relatiilor comerciale intre Romania si Olanda prin intermediul unor initiative de impact, organizate alaturi de membrii NRCC, dar si de alti parteneri strategici.

Edwin Warmerdam: “Ma alatur board-ului NRCC cu o dubla misiune: intai, imi doresc sa fiu un reprezentant, un contributor activ, dar si o persoana de legatura intre companiile romanesti si cele olandeze. Romania si Olanda sunt conectate prin stranse si fructoase legaturi economice, cu beneficii pentru ambele parti. Consider insa ca exista in continuare numeroase oportunitati pentru a creste si a consolida acest schimb bilateral. In al doilea rand, in calitate de trezorier, ma voi asigura ca raportarea financiara a NRCC va fi realizata intr-o maniera transparenta, respectand toate conditiile legale impuse.

Philip Aarsman: “Mobilitatea este mai mult decat un simplu cuvant. Astazi, in Romania, mobilitatea este esentiala pentru cresterea companiilor. Ca membru in board-ul NRCC, ma voi implica pe deplin, cu ajutorul experientei si a retelei personale de contacte, pentru a stimula si a optimiza Mobilitatea in Romania, totul intr-o maniera sustenabila si responsabila in raport cu mediul inconjurator.
 
Ilinca Paun: “M-am decis sa fac parte din board-ul NRCC din dorinta de a contribui la Schimbare deoarece Romania merita sa fie cu mult mai bine pozitionata pe harta economiei globale. Imi doresc ca NRCC sa faca tot mai mult diferenta in peisajul de afaceri romanesc, motiv pentru care imi voi investi din plin energia si ideile pentru a indeplini acest obiectiv. Schimbarea incepe cu noi; doar prin puterea exemplului ii putem inspira si mobiliza cu adevarat pe ceilalti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *