free download 78 travel guides written by experts

Out Now! Bruno Mars & Cardi B – “Finesse”

Superstarul Bruno Mars face echipa cu revelatia hip-hopului in 2017, Cardi B pentru un nou remix al “Finesse”, extras de pe al treilea album al artistului – 24K Magic, nominalizat la GRAMMY.

Mars a avut un 2017 plin, cu șase nominalizări la GRAMMY, inclusiv recunoașterea în “Big Three” cu 24K MAGIC (Album of the Year), single-ul eponim de pe album (Record of the Year) și “That’s What I Like” (Song of the Year). Mars a primit, de asemenea, trei nominalizări în categoria R&B, printre care Best R&B Performance, Best R&B Song pentru “That’s What I Like” și Best R&B Album pentru 24K MAGIC. A 60-a gala a Premiilor GRAMMY va avea loc pe 28 ianuarie.

Bruno Mars Feat. Cardi B, Finesse, remix

DESPRE BRUNO MARS

Câștigătorul premiului GRAMMY de cinci ori și cel de-al 27-lea artist premiat GRAMMY, Bruno Mars este un cântăreț, compozitor, producător și muzician care a vândut peste 180 de milioane de single-uri in întreaga lume, făcându-l unul dintre artiștii cei mai bine vânduti din toate timpurile. Recent, albumul 24K Magic, certificat de critici și RIAA cu dublu-platină, a marcat primul său debut in topul Billboard 200, reusind sa se mentina in primele 10 locuri pentru o perioadă impresionantă de 44 de săptămâni consecutive. Totodata, single-ul “24K Magic” a fost certificat de 4 ori cu Platina de către RIAA. “That’s What I Like”, certificat de sase ori cu platina, a urcat pe locul 1 in Billboard Hot 100, marcand al saptelea single al artistului ce se claseaza in fruntea Billboard Top 100, ajungand totodata si pe locul 1 in topul Hot R&B Songs, unde a ramas timp de 19 săptămâni consecutive.

Mars este primul artist care are două melodii care au petrecut mai mult de 24 de saptamani in top 5 din TOP 100 (“That’s What I Like” și “Uptown Funk”). El este singurul artist din ultimul an care are un single certificat de patru ori cu platină și unul de șase ori de pe același album.

Cu șapte #1 in Hot 100, Mars este pe primul loc printre artiștii de sex masculin cu cei mai mulți #1 din acest deceniu, depasindu-i pe Justin Bieber, Drake, Eminem și The Weeknd. Mars a călătorit pe glob in turneul “24K Magic World”, care a vândut peste 1 milion de bilete într-o singură zi. În 2015, Bruno a dominat topurile muzicale cu single-ul “Uptown Funk”, care a primit trei premii GRAMMY, inclusiv Record of The Year.

DESPRE CARDI B

Cardi B, artista nominalizata la GRAMMY, incheie anul 2017 cu lansarea unui nou single “Bartier Cardi”, o co! laborare cu 21 Savage. În timp ce Cardi este prezenta pe mai multe piese de succes – “No Limit” de la G-eazy, “Motorsport” de la Nicki Minaj și “La Modelo” de la Ozuna – “Bartier Cardi” este follow-up-ul oficial al hit-ului “Bodak Yellow”. Cardi B a fost numita al treilea artist, alaturi de The Beatles si Ashanti si primul rapper care reuseste sa aiba primele 3 piese simultan in top 10 din Top Billboard Hot 100.

“Bodak Yellow”, certificat de trei ori cu platină, a avut o creștere astronomică în acest an – mentinandu-se pe locul #1 in Billboard Hot 100 timp de cinci săptămâni consecutive, făcând-o pe Cardi B primul rapper de sex feminin care ajunge #1 de la Lauryn Hill în 1998. Cardi B și “Bodak Yellow” au fost prezentate pe mai multe liste “Best Of”, printre care Rolling Stone, New York Times, Washington Post, Ti! me, Billboard și Vanity Fair. Cardi a fost, de asemenea, prezenta in Forbes “30 under 30”.

In acest an, Cardi a avut o serie de aparitii si evenimente live, incluzand Jimmy Kimmel Live in Brooklyn, pre-show MTV Video Music Awards, spectacolul post BET Awards, si pe coperta unor publicatii cunoscute ca Fader Summer Music Issue, Rolling Stone, New York Mag – și, cel mai recent, “Year In Music” a lui Billboard.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, Cardi B a primit 9 nominalizări la premiile BET Hip Hop și a câștigat 5 premii (Single of the Year, Best Hip Hop Artist, Hustler of the Year, Premiul Made-You-Look, Best Mixtape) și 2 dintre cele mai bune nominalizări la premiile BET (pentru “Best New Artist” și “Best Female Hip Hop Artist”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *