free download 78 travel guides written by experts

Novensys introduce in portofoliul sau noul PSION Omnii RT15

Novensys introduce în portofoliul său noul terminal mobil Psion™ Omnii RT15. Noul echipament îmbină ergonomia, performanţa şi durabilitatea necesare în lucrul pe teren, iar prin platforma Omnii garantează modularitate, respectiv configurarea foarte simplă pentru a îndeplini orice cerinţă comercială – prezentă sau viitoare – excluzând în acest mod riscul ca afacerea dumneavoastră să rămână blocată în tehnologii învechite.

Psion RT15 face, de asemenea, parte din programul Advantage Psion’s Omnii, permiţând upgrade-ul unuia sau mai multor module după minim un an de deţinere, ceea ce extinde valoarea echipamentului.

Psion extinde portofoliul produselor modulare având la bază platforma Omnii, lansând RT15 – un terminal mobil dedicat activităţilor din teren. Omnii RT15 este rezultatul cererilor partenerilor şi clienţilor Psion pentru un echipament mai elegant, dedicat în întregime utilizatorului, care să fie în acelaşi timp rezistent pentru a face faţă provocărilor ridicate de mediile dure de lucru caracteristice industriilor de distribuţie, transporturi, logistică, serviciilor profesionale, utilităţi dar şi departamentele de securitate şi protecţie din administraţia publică.

"Omnii RT15 cu Advantage Omnii şi platforma Windows Embedded Handheld reprezintă un progres în piaţa echipamentelor enterprise, concepute să reducă costurile totale de deţinere", a spus David Wurster, senior manager de produs pentru Windows Embedded Microsoft. "Platformele integrate Windows sunt proiectate pentru a oferi fiabilitate, securitate şi eficienţă pentru echipamentele conectate şi sistemele inteligente din diferite industrii, ceea ce a determinat alegerea acestui sistem de operare pentru Omnii RT15, împărtăşind aceleaşi valori de bază."

Noul RT15 vine cu un pachet complet de funcţionalităţi şi caracteristici: performanţă extinsă a bateriei (peste 20 de ore), noi variante de tastaturi pentru task-urile de comunicare, multiple module de comunicare wireless: Bluetooth, 802.11a/b/g/n, SIRF III GPS Receiver, Quad-Band GSM, o serie de module de captare de date de la scanare de coduri de bare Standard şi Long Range Laser până la High Performance Imager, complet compatibil cu toate accesoriile şi modulele de la modelul anterior XT15, totul pentru a asigura utilizatorului un instrument complet, contribuind mărirea productivităţii angajaţilor mobili.

„Psion Omnii RT15 a fost special creat pentru a avea aplicabilitate în afara depozitelor, este dedicat persoanelor în continuă mişcare, care sunt mereu pe teren şi se întalnesc cu clienţii şi care au nevoie de flexibilitatea şi de puterea oferită de platforma Omnii”, a declarat Mike Petersen, VP Product Marketing Psion.

„Obiectivul nostru este să punem la dispoziţia clienţilor cele mai bune instrumente şi tehnologii ce îi pot ajuta în creşterea productivităţii. Noul Psion Omnii RT15, la care se adaugă avantajele platformei Microsoft, este ergonomic, este modular, este rezistent şi în plus, împreună cu programul Advantage Psion’s Omnii, asigură o amortizare rapidă a investiţiei şi oferă cel mai mic cost total de deţinere!”, a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.

Principalele caracteristici ale Psion Omnii RT15:
· Lider pe zona de design modular upgradabil;
· Multiple module de captare a datelor – Gama extinsă de module laser şi imager (1D, 2D şi Autorange) de ultimă generaţie îmbunătăţeşte dramatic rata de recunoaşterea a codurilor de bare defecte sau tipărite neconform;
· Capabilităţi extinse de comunicaţii wireless – Include 3.8G HSPA+, 2G EDGE (WWANBroadband), Bluetooth, 802.11a/b/g/n (WLAN – WiFi) şi Quad-Band GSM;
· Senzori multiplii: accelerometru şi GPS ce permit şi rotirea automată a ecranului în funcţie de poziţionarea echipamentului, geo-tagging data şi motion sense+;
· 6 opţiuni diferite de tastatură, inclusiv tastatura modulară QWERTY – simplificând comunicarea prin e-mail sau mesaje text, taste multifuncţionale, iluminare „ultra-white backlight” pentru utilizare în medii întunecate;
· Utilizare în medii extreme de temperatură: -20°C to +50°C;
· Performanţă extinsă a bateriei – bateria de mare capacitate (5000mAH) şi noua arhitectură permit un timp de lucru continuu de cel puţin 20 de ore (testat în condiţii de scanare şi utilizare wireless continuă);
· O gamă extinsă de accesorii: de la suport (cradle) pentru instalarea terminalului în autovehicule până la module snap-on care extind funcţionalităţile echipamentului;
· Design robust – Certificare IP65, cu un rezistenţă la căderi multiple de la 1,8 metri;
· Compatibilitate cu platforma Omnii – Toate accesoriile şi modulele sunt compatibile cu XT15.

Despre PSION – Psion plc este o companie publică listată la bursa London Stock Exchange şi este pionier în zona computerelor mobile de tip handheld de calitate şi a aplicabilitaţii acestora pe pieţele industriale din toată lumea. Am dat startul la inovaţie în zona computerelor mobile încă din 1980, o dată cu inventarea PDA-ului, tocmai din încercarea de a ajuta clienţii noştri globali în rezolvarea problemelor de business de azi. Printre clienţii noştri se numără: Volkswagen, SNCF, RWE nPower, E.ON, BMW, Goodyear, Copenhagen Airports, BNSF şi alţii.

Datorită deschiderii noastre în faţa inovaţiei, avem abilitatea de a lucra în mod direct atât cu clienţii cât şi cu partenerii pentru a crea noi variante ale terminalelor hardware, software şi de service mobile, astfel încât acestea să se adapteze nevoilor specifice ale pieţei. Această colaborare este posibilă prin intermediul site-ului comunităţii de inovare www.ingenuityworking.com.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa: www.psion.com.

Bucuresti, 05.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *