free download 78 travel guides written by experts

Noutatile Roca pentru 2014

· Tradiționala prezentare a celor mai noi produse Roca, jucător de top în domeniul amenajărilor și accesoriilor pentru baie în România, s-a transformat în prima reuniune internațională a partenerilor companiei din zona Europei de Sud-Est.

Pe 24 aprilie, la Expo Bath Sofia, Bulgaria, a avut loc prima reuniune internațională a partenerilor Roca. Mai mult de 240 de invitați din toate țările balcanice – parteneri, distribuitori, arhitecți, jurnaliști din Bulgaria, Grecia, Macedonia, România, Serbia, Croația au participat la acest eveniment. Oaspeții au fost întâmpinați în mod special de către domnul Luis Cánovas del Castillo Muñoz, șef-adjunct al Misiunii Ambasadei Spaniei în Bulgaria.

Sergio Castro, Managing Director Roca pentru Europa de Sud-Est, a prezentat noua structură organizatorică a companiei pentru Balcani, unde Roca are trei fabrici – în Bulgaria, România și Croația. Noua organizare optimizează procesul logistic, astfel încât să acopere întreaga regiune. Scopul este de a crește nivelul de sinergie și coordonare între toate departamentele companiei din țările balcanice, pentru a oferi clienților servicii mai bune, termene de livrare mai scurte, un portofoliu de produse care să corespundă preferințelor lor, dimensiunilor din spațiul băii și tradițiilor regionale. Urmând strategia de dezvoltare din Balcani, compania urmărește să ofere produse de calitate, cu un design modern, accesibile celei mai variate game de utilizatori.

În cadrul prezentărilor separate intitulate "Design accesibil tuturor" și "Micile plăceri ale vieții", managerii de vânzări și/sau de marketing din diferite țări au prezentat cele mai recente colecții Roca lansate pentru piețele din Europa de Sud-Est în anul 2014. O parte din această prezentare a fost ținută de Vesselin Simov (Director de marketing și vânzări Roca pentru Bulgaria, Macedonia, România, Ungaria, Albania, Orientul Mijlociu și Caucaz), Mladen Kokolic (Director producție și marketing Croația și fosta Iugoslavie ) și Cornel Costache (Director comercial Roca pentru România, Ungaria și Grecia).

Compania a extins gama de produse în categoria economic cu două noi colecții de obiecte sanitare. Prima colecție completează linia DEBBA, deja cunoscută publicului. Acum aceasta oferă numeroase soluții pentru mobilier de baie sau pentru renovarea băii la prețuri accesibile. Mobilierul de baie conceput pentru spații standard sau compacte, care au câștigat interesul consumatorilor, este disponibil acum în combinații cu obiecte sanitare din aceeași colecție. Clienții pot opta pentru lavoare de mai multe dimensiuni, compacte și cu console de susținere, cu piedestale sau cu montaj pe perete; WC-uri cu picioare sau fixate pe perete și bideuri, toate cu scaun opțional și cu sistem ușor de închidere. Produsele rezistente, de înaltă calitate, combinate cu un design frumos care permite asamblarea și dezasamblarea rapidă, precum și curățarea ușoară, transformă colecția Debba într-o soluție excelentă atât pentru casă, cât și pentru locuri publice. Mai mult decât atât, vasele de toaletă monobloc au mecanisme cu buton dublu de 4,5 / 3 litri care asigură economii semnificative de apă.

TIPO este o noua colecție de porțelan strălucitor de la Roca. Ideea colecției aparține celebrului designer italian Antonio Bullo, un vechi partener al companiei. TIPO se caracterizează prin puritatea formelor și prin linii ondulate. Toate elementele se evidențiază printr-un design armonios și dimensiuni optime, potrivite pentru spații mai mici, au un caracter practic și standarde ridicate de igienă. Colecția include o chiuvetă suspendată pe perete, un vas de toaletă și un bideu care pot fi montate pe perete sau fixate pe podea. Prețurile produselor din noua serie TIPO sunt extrem de atractive pentru consumatori.

Pentru 2014, compania Roca a pregătit oferte avantajoase pentru clienții săi: WC Victoria monobloc la prețul foarte atractiv de 399 RON cu TVA; seturi de toaletă care pot fi montate pe perete, inclusiv structura de instalare din seria Nexo și Victoria, la prețuri începând de la 777 RON, cu TVA; seturi mixte din colecțiile Victoria, Monodin, Esmai și L20 (inclusiv lavoar, cadă cu duș și dușuri de mână), cu prețuri începând de la 610 RON, cu TVA.

Și alte produse noi pentru spațiile de duș și accesorii marca Roca completează oferta adresată clienților în 2014, ajutându-i să-și creeze baia de vis cu un buget optim. Informații despre gama completă de produse ale Roca, liderul în mobilier și echipamente pentru baie, pot fi găsite pe noul site al companiei //www.bg.roca.com și în rețeaua de distribuitori parteneri.

Bucuresti, 28.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *