free download 78 travel guides written by experts

Noutatile lunii octombrie la AXN

AXN

· Sezon nou – NCIS – Sezonul 8 din 1 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00

După confruntarea lui Jackson Gibbs cu Paloma Reynosa, acesta este pus sub protecția NCIS în casa fiului său. După câteva luni, moartea unui pilot de elicopter aduce întreaga echipă în mijlocul vendetei Cartelului Reynosa împotriva lui Gibbs, iar fiecare membru devine o țintă. Tensiunea atinge cote maxime atunci când Alejandro Rivera este prins într-o capcană de către echipa NCIS, unde își împușcă din greșeală sora. Între timp, Leon Vance primește un mesaj misterios de la Eli David, directorul Mossad, prin care îi spune doar „L-am găsit”.

Cu: Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo

· Sezon nou – Spartacus: Vengeance/ Spartacus: Răzbunarea – Sezonul 3 din 3 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 22:00

După fuga sângeroasă din Casa lui Batiatus, rebeliunea gladiatorilor cuprinde întreaga Republică Romană. Gaius Claudius Glaber și trupele sale sunt trimiși în Capua, pentru a opri grupul tot mai mare de rebeli antrenați de Spartacus. Între timp, Spartacus trebuie să aleagă între răzbunarea morții soției sale și înfăptuirea unor sacrificii care îi vor menține armata unită.

Cu: Liam McIntyre, Lucy Lawless, Peter Mensah

· Maraton de weekend – Don Matteo – Sezonul 7, în fiecare weekend, începând cu 4 octombrie, de la ora 09:45

În sezonul 7, apare un nou personaj aducător de intrigi, un băiețel de 8 ani, abandonat de către mama sa, care va locui cu Don Matteo. Noi probleme apar și pe alte fronturi. Tocmai când Căpitanul Tomassi și Mareșalul Cecchini se apropie unul de celălalt datorită colaborării lor, Tommassi se îndrăgostește de fiica cea mare a partenerului său! Într-o răsturnare de situație, Cecchini se aliază cu fosta iubită a lui Tommasi, pentru a-l separa pe Căpitan de fiica sa.

Cu: Terence Hill, Nino Frassica, Natalie Guetta

· Maraton de weekend – NCIS: Los Angeles – Sezonul 3, în weekend-urile 4-5 octombrie, 11-12 octombrie și 18-19 octombrie, de la ora 15:15

Serialul prezintă activitatea unei divizii NCIS, însărcinată cu urmărirea celor mai periculoși criminali, care amenință securitatea națională. Agentul Special „G” Callen este un cameleon care poate lua orice identitate pentru a se inflitra în lumea criminalilor, în timp ce partenerul său, Sam Hanna, vine cu experiența tactică a unui fost U.S. Navy Seal. Împreună cu ceilalți experți din echipă, aceștia folosesc identități false și cele mai avansate tehnologii pentru a putea aresta răufăcătorii. Nimic nu îi poate opri din misiunea lor, nici chiar riscul de a-și pierde viața.

Cu: Chris O’Donnell, LL Cool J, Daniela Ruah

· Maraton de weekend – CSI: New York – Criminaliştii – Sezonul 9, în weekend-ul 25-26 octombrie, sâmbătă de la 13:15 și duminică de la 13:05

Primul episod din sezonul 9 începe cu uciderea unui prieten drag al lui Mac, pompier în New York. După moartea suspectă a acestuia din timpul unei misiuni, Mac descoperă similarități între incendiul respectiv și o serie de cazuri de piromanie, vechi de 15 ani. Astfel, el decide să meargă pe o cale periculoasă și să colaboreze cu fostul piroman Leonard Brooks pentru a-l prinde pe criminal.

Cu: Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Hill Harper

Filme pe AXN

23:10:00         Criminalul din pădure – DON’T LET HIM IN                3-Oct
23:05:00         Cursa – DRIVE                                                     10-Oct

23:10:00         STATIC                                                                17-Oct

21:00:00         THE NINES –                                                    9-26-Oct
t

AXN White

· Serial Nou – Reign / Regina – Sezonul 1 pe 7 octombrie, în fiecare marți, de la ora 22:35

După copilărie petrecută în siguranța unei mănăstiri, tânăra Mary Stuart ajunge în Franța, unde este trimisă pentru a securiza alianța strategică dintre Scoția și Franța. Mary trebuie să se căsătorească cu chipeșul Prinț Francis, urmașul la tronul francez. Însă în poveste se amestecă și Bash, răvășitorul frate vitreg al prințului, și mama sa, Regina Catherine. Atunci când Regina află că o profeție spune că mariajul dintre Francis și Mary îl va costa pe fiul său viața, hotărăște să-l salveze cu orice preț.

Cu: Megan Follows, Torrance Coombs, Toby Regbo

· Serial Nou – In the Heart of the Ocean – Sezonul 1 pe 3 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 22:05

În secolul al XVI-lea, Carol I, regele Spaniei, este îngrijorat de numărul tot mai mare de cupluri inter-rasiane din America de Sud și trimite o expediție cu 80 de fecioare spaniole pentru a repopula Lumea Nouă. Călătoria lor va dura 6 ani, timp în care acestea vor fi în permanență în pericol: vor fi atacate de pirați și de armata portugheză, vor fi vânate de băștinași și vor avea de parcurs 2000 de km prin junglă pentru a-și atinge destinația.

Cu: Ingrid Rubio, Hugo Silva, Clara Lago

AXN Black

· Serial nou – From Dusk Til Dawn / De la Apusul la Răsăritul Soarelui – Sezonul 1 de pe 9 octombrie, în fiecare joi de la ora 23:00

Serialul urmărește povestea spărgătorului de bănci Seth Gecko și violentul său frate, Richard “Richie” Gecko, urmăriți de către FBI și polițiștii texani Earl McGraw și Freddie Gonzalez. În timpul fugii lor către Mexic, Seth și Richie îl întâlnesc pe fostul pastor Jacob Fuller, care este luat ostatic împreună cu familia sa. Hoții folosesc rulota familiei pentru a trece granița, însă se abat de la drum într-un club de striptease, ocupat de vampiri. Pentru a putea scăpa cu viață, cei doi trebuie să lupte cu vampirii până la ivirea zorilor.

Cu: D.J. Cotrona, Zane Holtz, Jesse Garcia

· Sezon nou – No Limit / Fără Limite – Sezonul 2 de pe 13 octombrie, în fiecare luni de la ora 22:55

Vincent Liberati este pe urmele Mâinii Negre, o grupare care se ocupă cu traficul de diamante. Misiunea sa este îngreunată de către implicarea șefului grupării în atacul asupra liceului Lolei, pentru care Arthur este învinovățit pe nedrept. Pentru Vincent, misiunea sa înseamnă colaborarea zilnică cu Bertrand, noul expert al Hydrei în spălare de bani, care este pe cale să se căsătorească cu fosta soție a lui Liberati.

Cu: Vincent Elbaz, Anne Girouard, Hélène Seuzaret

AXN Spin

· Serial nou – Star Crossed – Sezonul 1 de pe 21 octombrie, în fiecare marți de la ora 22:00

Atunci când Emery Whitehill avea 6 ani, o navă spațială s-a prăbușit în orașul său și l-a întâlnit pe Roman, un băiețel atrian înainte de a fi luat de autorități. După 10 ani, cei doi sunt reuniți atunci când primul grup de adolescenți extratereștri se pregătește de liceu, într-un experiment menit să dedidă dacă oamenii și extratereștrii pot coexista pașnic. În mijlocul intrigilor dintre cele două specii, Emery și Roman se îndrăgostesc unul de celălalt, însă există forțe care vor să îi despartă.

Cu: Aimee Teegarden, Matt Lanter, Grey Damon

Bucuresti, 15.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *