free download 78 travel guides written by experts

Noutatile lunii noiembrie la Radio Romania Muzical

In luna noiembrie, Radio Romania Muzical aduce la microfon o serie de personalitati din viata culturala romaneasca si cea muzicala internationala.

Radio Romania Muzical va invita In universul muzicii cu…Tudor Chirila in fiecare sambata a lunii noiembrie, intre orele 16.05 si 18.00. Solist al trupei „Vama” si actor al Teatrului de Comedie, Tudor Chirila a putut fi observat la majoritatea concertelor derulate sub egida Festivalului International „George Enescu” – editia 2009. In cadrul emisiunilor, el va vorbi despre muzica clasica, despre rolul acesteia in formarea personalitatilor tinere, precum si despre relatia dintre teatru si muzica. Tudor Chirila a studiat, de altfel, clarinetul timp de 5 ani si a primit o solida educatie muzicala in familie. La inceputul lunii decembrie, el va interpreta rolul unui dirijor, modelul ales fiind Mariss Jansons, ale carui evolutii din Festivalul Enescu 2009 l-au impresionat pe artist.

In fiecare duminica a lunii noiembrie, de la ora 10.30, Monica Isacescu va invita sa aflati Povestile de succes ale muzicii. Invitati in emisiune: Murray Perahia (8 noiembrie), Christian Zacharias (15 si 22 noiembrie) si Elisabeth Leonskaja (29 noiembrie) – pianisti care au impresionat la editia din acest an a Festivalului Enescu. Ascultatorii au ocazia de a afla din secretele acestor maestri ai artei interpretative mondiale: cum se naste o interpretare de succes, care sunt sfaturile pentru tinerii aspiranti – o radiografie a unor spirite care au foarte multe de spus.

Site-ul Radio Romania Muzical (muzical.radioromania.ro) isi asteapta vizitatorii cu arhive ale celor mai interesante emisiuni, precum si ale concertelor in transmisiune directa nationala si internationala difuzate de postul de radio. Concertele sunt disponibile timp de 7 zile de la data emisiei in FM, astfel incat o parte cat mai consistenta a publicului sa le poata accesa, fara conditionari legate de ora sau zona de domiciliu.

Bucuresti, 13.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *