free download 78 travel guides written by experts

Noutatile lunii noiembrie la AXN

· Serial nou – How to get away with murder/Cum să scapi nepedepsit – Sezonul 1 pe 3 noiembrie, în fiecare luni, de la ora 22:00

Atunci când tânărul Wes Gibbins ajunge în prima zi la facultate, nu are nici cea mai mică idee ce îl așteaptă. La primul său curs, o cunoște pe Annalise Keating, profesor de Drept Penal la Middleton University, o femeie frumoasă, extrem de inteligentă și plină de ambiție. La cursul său, Annalise îi provoacă pe studenți să rezolve unele dintre cele mai dificile cazuri primite de firma sa de avocatură.

În urma acestor probe, cei mai inteligenți și promițători studenți vor fi aleși să lucreze pentru ea. Competiția a început, iar studenții nu vor lăsa nimic – nici chiar legea – să-i împiedice să ajungă preferații lui Annalise Keating.

Cu: Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch

· Serial nou – Zbrodnia – Premiera luni, 3 noiembrie, începând cu ora 21:00

Viața liniștită a locuitorilor unei stațiuni poloneze de pe malul mării este zguduită de două crime misterioase. Aflată în vacanță alături de familia sa, frumoasa avocată Lubczyńska Agnieszka descoperă un cadavru pe plajă și, implicându-se în anchetarea cazului, îl reîntâlnește pe detectivul Tomek Nowiński, un vechi prieten. Însă povestea se complică atunci când între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste.

Cu: Magdalena Boczarska, Wojciech Zieliński, Joanna Kulig

· Sezon nou – NCIS: Los Angeles – Sezonul 5, miercuri, 5 noimbrie, începând cu ora 23:00

Sam și Deeks se recuperează în urma torturii ce va avea un impact de lungă durată asupra relației lor personale și profesionale. Însă viețile le sunt încă în pericol, pentru că echipa NCIS: LA caută arme nucleare furate. Pentru a le grăbi recuperarea, Helly apelează la psihologul Nate Getz, care speră să îi ajute pe cei doi agenți să treacă peste experiența traumatizantă și să redevină partenerii de altădată.

Cu: Chriss O’Donnell, LL Cool J, Daniela Ruah

· Sezon nou – Justified / Lege şi dreptate – Sezonul 5, miercuri, 5 noiembrie, începând cu ora 00:00

După tratamentul dur pe care l-a primit, Dewey Crowe obligă Guvernul să-i acorde un litigiu de 300.000 de dolari. În același timp, Raylan este obligat de Art să investigheze moartea suspectă a unui ofițer de la Paza de Coastă Florida implicat în traficul cu zahăr, condus de banda de criminali cubanezi formată din Elvis Manuel Machado și verii lui Dewey, Darryl Jr. și Dilly. La sosirea în Miami, Raylan se alătură șerifului adjunct, Gregg Sutter, în interogatoriul mafiotului Haitian, Jean Baptiste. Însă acesta refuză să îi răspundă lui Raylan înainte de a-l alerta pe Darryl Jr. cu privire la interesul polițistului judiciar față de acest caz.

Cu: Timothy Olyphant, Joelle Carter, Nick Searcy, Jacob Pitts, Erica Tazel

Filme pe AXN

18:45

THE SOCIAL NETWORK/ REȚEAUA DE SOCIALIZARE

1-Nov

21:00

DAYLIGHT FADES/ IUBIRE ÎNTUNECATĂ

1-Nov

21:00

A PERFECT GETAWAY/ O VACANȚĂ DE VIS

2-Nov

23:10

AFTER.LIFE/ DINCOLO DE VIAȚĂ

7-Nov

17:30

MISS AUSTEN REGRETS/ DOMNIȘOARA AUSTEN REGRETĂ

8-Nov

21:00

ARMORED/ TRANSPORT BLINDAT

9-Nov

23:10

LAKEVIEW TERRACE

14-Nov

21:00

THE LODGER

16-Nov

23:10

VACANCY 2: THE FIRST CUT

21-Nov

21:00

THE TALKING OF PELHAM 123

23-Nov

18:25

SPIDER-MAN III

29-Nov

21:00

SALT

29-Nov

21:00

THE KARATE KID

30-Nov

AXN White

· Serial nou – Outlander – Sezonul 1 pe 14 noiembrie, în fiecare vineri, începând cu ora 21:40

Claire Randall, o asistentă britanică din timpul celui de-al doilea Război Mondial, pleacă într-o a doua lună de miere cu soțul ei Frank, în Scoția, chiar la sfârșitul războiului. În timp ce explora flora locală în zona unei legendare pietre circulare numită Craigh Na Dun, Claire este trimisă înapoi în timp, în anul 1743. Acolo întâlnește un soldat britanic – strămoș însetat de sânge al lui Frank – Jack Randall. El încearcă să o violeze, însă un scoțian numit Murtagh o salvează din mâinile ticălosului. Claire scapă complet de pericol, pentru că acesta din urmă o răpește și fuge cu ea în inima Scoției, unde îl întâlnește pe Jamie, un tânăr rebel cu umărul rănit.

Cu: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Graham McTavish

AXN Black

· Serial nou – Falco – Sezonul 1 pe 10 noiembrie, în fiecare luni, începând cu ora 22:55

Este anul 1991, iar tânărul ofițer de poliție, Alexandre Falco, are toate motivele de fericire: o soție care îl iubește, un copil frumos, o meserie care îl pasionează. Însă, într-o intervenție care ia o turnură periculoasă, Falco este lovit la cap și intră în comă. În anul 2013, deschide ochii și se trezește într-o lume pe care nu o cunoaște. La externarea sa, sare în ajutorul unei tinere pe cale să fie agresată, însă este confundat cu atacatorul și arestat. A doua zi, tânăra este găsită moartă. Devenit principal suspect, Falco luptă pentru a-și dovedi nevinovăția.

Cu: Sagamore Stévenin, Clément Manuel, Alexia Barlier

· Serial nou – Criminal Minds: Suspect Behavior / Minți criminale: Comportament suspect – Sezonul 1 pe 10 noiembrie, în fiecare luni, începând cu ora 00:05

Agentul Special Sam Cooper, conducătorul unei echipe FBI de elită din cadrul unității speciale de Analiză a Comportamentului, este un lider puternic din toate punctele de vedere. Nu îi este teamă să-și pună în pericol cariera pentru a-și demonstra convingerile și face tot posibilul pentru a evita birocrația politică. În subordinea sa se află un grup de profileri de elită: ambițioasa Beth Griffith – cel mai nou membru al echipei, chipeșul Mick Rawson – fost soldat al Forțelor Speciale Britanice și John "Prophet" Sims – un fost pușcăriaș determinat să-și spele păcatele. Alături de ei, le regăsim pe Gina LaSalle, o frumoasă agentă cu o intuiție fantastică, și pe Penelope Garcia, o specialistă în IT cu experiență în rezolvarea celor mai dificile cazuri.

Această echipă are misiunea de a aduce cei mai periculoși criminali în fața justiției.

Cu: Forest Whitaker, Janeane Garofalo, Matt Ryan

AXN Spin

· Serial nou – Hannibal – Sezonul 1 pe 3 noiembrie, în fiecare luni, începând cu ora 23:00

Combinația dintre imaginația lui Bryan Fuller (Heroes, Pushing Daisies) și regia artistică a lui David Slade (The Twilight Saga: Eclipse, 30 Days of Night) a dus la crearea unei drame ce explorează relația dintre psihiatrul Hannibal Lecter și pacientul său, profilerul criminalist Will Graham. Fiind unul dintre cele mai apreciate seriale thriller din ultimii ani, producția spune povestea unui manipulator genial și a jocurilor sale macabre de-a șoarecele și pisica.

Cu: Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Caroline Dhavernas

· Documentar – Game of Champions/ Turneul Campionilor – premiera sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 21:05

Jocul Campionilor urmărește modul în care sportivii de elită își folosesc tăria psihologică într-un turneu caritabil de poker. Oferind o incursiune exclusivă în antrenamentele, spiritul competitiv și determinarea unora dintre cei mai apreciați sportivi din lume, documentarul prezintă confruntările lui Rafael Nadal cu fotbalistul brazilian Ronaldo, campionul la poker Daniel Negreanu și mulți alții.

Bucuresti, 09.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *