free download 78 travel guides written by experts

Noutatile lunii iulie la AXN

AXN

· Sezon nou – Fără limite/ No Limit – sezonul 2 din 17 iulie, în fiecare joi, de la 22:00

Vincent Liberati se întoarce!

Dacă viața de familie agitată și tumoarea incurabilă nu erau destul, agentul secret este pus în fața unei noi provocări. Trebuie să se obișnuiască să colaboreze cu cel mai nou membru din echipa Hydra, Bertrand, de care este îndrăgostită fosta sa soție, Alexandra. Scânteile sar, chiar dacă cei doi rivali trebuie să colaboreze pentru eliminarea unei organizații criminale misterioase, Mâna Neagră, condusă de fostul colonel al Forțelor Speciale, Franck Koskas.

În primul episod din noul sezon, capul grupării criminale conduce un atac asupra liceului unde învață Lola, pentru care Arthur este acuzat pe nedrept. Misiunea lui Vincent devine mult mai dificilă!

Cu: Vincent Elbaz, Anne Girouard, Sarah Brannens

· Sezon nou – Frumoasa și bestia/ Beauty and the Beast – sezonul 2 din 11 iulie, în fiecare vineri, de la 21:00

La trei luni după răpirea lui Vincent Keller de către Muirfield, el și detectivul Catherine Chandler sunt din nou împreună – dar viața lor este departe de a fi liniștită. Vincent este mult schimbat: cicatricea i-a dispărut, memoria i-a fost ștearsă și s-a transformat într-un monstru cu o misiune misterioasă. Catherine trebuie să afle motivele din spatele acestei schimbări pentru a le putea salva povestea de dragoste, dar și pentru a dezlega misterele din propria viață.

Cu: Jay Ryan, Kristin Kreuk, Nina Lisandrello

AXN White

· Sezon nou – Verdict: Crimă! / Murder, She Wrote, sezonul 9, din 28 iulie, în fiecare luni, de la 22:15

În primul episod al sezonului 9, Jessica se află în Milano, la premiera filmului inspirat de cărțile sale, unde este prinsă în conflictul dintre regizorul Jim Randall și producătorul Catherine Wayne. Producătorul nu vrea să rupă contractul cu regizorul, în ciuda insistențelor acestuia. Catherine se confruntă cu și mai multe probleme, atunci când realizează că, din motive misterioase, bugetul pentru film a fost depășit cu 1 milion de dolari. Atunci când Catherine este găsită moartă, Jim devine cel mai firesc suspect. Cu toate acestea, Jessica nu crede că el este vinovat.

Cu: Angela Lansbury, Cesar Romero, Susan Blakely

AXN Black

· Serial nou – Polițiști fără frontiere / Crossing Lines, sezonul 1, din 4 iulie, în fiecare vineri, de la 22:15

Pus în scenă în locuri palpitante și exotice, Polițiști fără frontiere prezintă activitatea Curţii Internaţionale împotriva Criminalităţii (ICC), o instituţie europeană specializată în investigarea crimelor transfrontaliere. O echipă internaţională formată din detectivi de elită se reuneşte pentru a prinde criminalii şi a-i aduce în faţa justiţiei. Astfel, ia naştere FBI-ul european. Â

Cu: William Fichtner, Donald Sutherland, Cate Fowler

AXN Spin

· Sezon nou – Un vârcolac adolescent / Teen Wolf, sezonul 3, din 9 iulie, în fiecare miercuri, de la 22:00

După patru luni de la evenimentele care aproape au pus capăt vieții lui Jackson, vârcolacul adolescent Scott McCall și prietenii săi încep primul an de liceu. Însă niciunul dintre ei nu este conștient de noua amenințare din Beacon Hills: o nouă haită de vârcolaci Alfa și-au pus în gând să-l supună pe Derek și să distrugă haita lui cea tânără.

În primul episod, noua haită Alfa intră în scenă, în timp ce Derek și Isaac se luptă să îi găsească pe Erica și Boyd.

Cu: Tyler Posey, Dylan O’Brien, Crystal Reed

Filme în premieră pe AXN

21:00

La amiază – NORA ROBERTS COLL.II. – HIGH NOON

19-IUL

21:00

Crimele din Innocence – NORA ROBERTS COLL.III. – CARNAL INNOCENCE

26-IUL

Bucuresti, 12.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *