free download 78 travel guides written by experts

Noutatile lunii ianuarie la AXN

· Film artistic – Mănâncă, roagă-te, iubeşte / Eat Pray Love, 25 ianuarie, de la 21:00

Liz Gilbert avea tot ce îşi putea dori o femeie modernă – un soţ, o casă, o carieră de succes – şi totuşi, ca multe alte femei, şi-a dat seama că se simte pierdută, confuză şi mereu în căutarea a ceea ce îşi doreşte cu adevărat în viaţă. Astfel, proaspăt divorţată şi în pragul unei decizii importante, Elizabeth iese din zona ei de confort, riscând totul pentru a-şi schimba viaţa şi porneşte la drum către o lume ce devine o căutare pentru redescoperirea sinelui.

În călătoriile sale, descoperă plăcerea mâncării în Italia, puterea rugăciunii în India şi, în final şi neaşteptat, pacea interioară şi balanţa adevăratei iubiri în Indonezia.

· Sezon nou – Daune şi interese / Damages – sezonul 3 din 6 ianuarie, în fiecare luni, de la 00:00 (redifuzare)

Acţiunea celui de-al treilea sezon se desfăşoară la un an după întâmplările din sezonul al doilea. Louis Tobin, capul bogatei familii Tobin, tocmai a mărturisit organizarea celei mai mari scheme Ponzi de pe Wall-Street. Guvernul american îi numeşte pe Patty Hewes şi Tom Shayes responsabili de a găsi banii ascunşi ai familiei Tobins şi să descopere dovezi pentru implicarea şi a altor membrii ai familiei în fraudă. Ellen Parsons se angajează în biroul Procurorului, dar, pe măsura ce intriga avansează, se regăseşte din ce în ce mai aproape de cazurile lui Patty. În acelaşi timp, Tom află că, fără să fi vrut, a investit alături de Louis Tobin şi a pierdut 70% din valoarea acţiunilor, iar acum se află într-o continuă luptă de a-şi ţine problemele personale departe de carieră şi de a menţine secretul în faţa lui Patty.

· Sezon nou – Stăpâni şi servitori / Upstairs Downstairs – sezonul 2, din 7 ianuarie, în fiecare marţi, de la 19:25

Cu un an înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, Eaton Place nr.165 îşi redeschide uşile, invitând telespectatorii să intre în povestea locuitorilor acestuia. Familia lui Sir Hallam şi a Lady Agnes este acum completă, cu doi copii mici, dar Sir Hallam este atras către o lume periculoasă, prin preocuparea tratatului Germaniei naziste şi întoarcerea controversatei Lady Persie. Lady Agnes atrage atenţia multimilionarului american Casper Landry, un domn carismatic, iar mătuşa lui Sir Hallam, Dr. Blanche Mottershead, s-a instalat confortabil în casă, după moartea lui Lady Maud. Între timp, servitorii se obişnuiesc cu absenţa lui Rose şi cu sosirea noii dădace simpatice, Beryl. Cu toate secretele celor două societăţi paralele şi cu ameninţarea războiului, din ce în ce mai prezentă, viaţa liniştită din Eaton Place pare să se sfârşească în curând. Un mix captivant de emoţii, intrigi cotidiene şi politici internaţionale.

· Film artistic – Drumul spre înalta societate / Room at the top – două părţi: 1 ianuarie, 22:00 şi 27 ianuarie, 22:20

Cu acţiunea desfăşurându-se în Marea Britanie postbelică, această dramă urmăreşte lupta unui tânăr de a se ridica deasupra condiţiei sale. Ambiţiosul şi atractivul tânăr Joe Lampton se mută în bogatul oraş Warley. La scurtă vreme, atrage atenţia lui Susan Brown, o tânără şi drăguţă fată, fiica unui om avut. Dar Joe este deja îndrăgostit de altă femeie. Mai în vârstă decât el, Alice Aisgill este o femeie căsătorită. Când Susan şi restul apropiaţilor descoperă aventura, Joe trebuie să aleagă între mirajul iubirii cu Alice şi realitatea unei vieţi confortabile cu Susan.

· Emisiune nouă – Cei mai duri camionagii/ World’s Toughest Trucker – sezonul 1, din 28 ianuarie, în fiecare marţi, de la 20:30

Opt dintre cei mai experimentaţi camionagii se confruntă cu cele mai dure condiţii de pe Pământ. Participanţii din Anglia, Scoţia, Canada, SUA, Sri Lanka şi Australia trebuie să conducă pe cele mai extreme drumuri din Australia, Brazilia, Canada, Mongolia şi India. Fiecare excursie durează trei zile, iar provocările includ marfă neobişnuită, instalații masive şi drumuri periculoase. De-a lungul excursiilor, cei slabi vor fi eliminaţi şi doar un singur camionagiu pleacă acasă cu premiul de 100.000£ şi titlul de Cel mai dur camionagiu. Peste 60.000 de persoane s-au înscris pentru participarea în competiţie.

Filmele de week-end, pe AXN

Cum v-a obişnuit, AXN difuzează în fiecare vineri şi sâmbătă seară câte un film mult îndrăgit:

22:00

Motelul groazei – THE VACANCY

10-Ian

21:00

Unicul – THE ONE

11-Ian

22:00

Căminul ororilor – HOSTEL

17-Ian

21:00

Mănâncă, roagă-te, iubeşte – EAT PRAY LOVE

25-Ian

Bucuresti, 16.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *