free download 78 travel guides written by experts

Noutatile lunii ianuarie la AXN

· Sezon nou – Numb3rs – Sezonul 2 din 5 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 20:10

În sezonul al doilea, echipa FBI trece prin mai multe schimbări: Terry Lake este trimis în Washington DC, iar doi noi membri se alătură lui Don: Megan Reeves și Colby Granger. Una dintre cele mai vechi lucrări de matematică ale lui Charlie este contestată, iar acesta începe lucrul la o nouă idee: Teoria Emergenței Cognitice. Larry își vinde casa și începe o relație cu Megan. Amita primește oferta de a lucra ca asistent universitar la Harvard, dar are îndoieli, pe măsură ce relația ei cu Charlie este pusă la încercare. Alan reintră în cursul normal al vieții, deși încă suferă cumplit după pierderea soției sale.

Cu: Rob Morrow, David Krumholtz, Judd Hirsch

· Serial nou – De la Apusul la Răsăritul Soarelui / From Dusk Til Dawn – Sezonul 1 de pe 8 ianuarie, în fiecare joi de la ora 23:00

Serialul urmărește povestea spărgătorului de bănci Seth Gecko și violentul său frate, Richard “Richie” Gecko, urmăriți de către FBI și polițiștii texani Earl McGraw și Freddie Gonzalez. În timpul fugii lor către Mexic, Seth și Richie îl întâlnesc pe fostul pastor Jacob Fuller, care este luat ostatic împreună cu familia sa. Hoții folosesc rulota familiei pentru a trece granița, însă se abat de la drum într-un club de striptease, ocupat de vampiri. Pentru a putea scăpa cu viață, cei doi trebuie să lupte cu vampirii până la ivirea zorilor.

Cu: D.J. Cotrona, Zane Holtz, Jesse Garcia

· Sezon nou – Legenda căutătorului / Legend of the Seeker – Sezonul 2, de pe 9 ianuarie, în fiecare vineri de la ora 18:20

Începutul celui de-al doilea sezon îl înfățișează pe Richard, care descoperă că, în urma învingerii sinistrului tiran Darken Rahl, victoria este de scurtă durată. El deschide din greșeală o poartă către lumea de dincolo, eliberând un rău și mai mare pentru muritorii de rând. Alături de Richard, Kahlan și Zedd pornesc în căutarea Pietrei Lacrimilor, singura forță care poate închide poarta către lumea de dincolo. Triana, un Mord Sith sfidător, pune la îndoială autoritatea Carei.

Cu: Craig Horner, Bridget Regan, Bruce Spence

Filme pe AXN

21:05

Băieți răi – BAD BOYS

1-Jan

15:20

Atlantic Challenge 2014 – ATLANTIC CHALLENGE: THE WORLD’S TOUGHEST ROWING RACE

1-Jan

22:00

Mlaștina – THE MARSH

23-Jan

AXN Black

· Sezon nou – Polițiști fără Frontiere / Crossing Lines – Sezonul 2 din 12 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 22:05

Sfâșiați de teribila pierdere a Annei-Marie (Moon Dailly), echipa nu are la dispoziție decât 24 de ore să îi găsească și să îi salveze pe Louis (Marc Lavoine) și Rebecca (Elsa Mollien). Între timp, Dorn (Donald Sutherland) joacă un joc periculos cu Dimitrov (Marcel Iureș). Sub presiune intensă, echipa reușește să localizeze spațiul unde Louis și Rebecca sunt închiși și torturați. Cu ajutorul inspectorului șef al Scotland Yard, Miles Lennon (Ray Stevenson), echipa reușește să se apropie de răpitori, să îl salveze pe Louis și să îl distrugă pe Dimitrov.

Cu: William Fichtner, Donald Sutherland, Marc Lavoine

· Sezon nou – Merlin – Sezonul 5 de pe 4 ianuarie, în fiecare duminică de la ora 21:20

Una dintre expedițiile din nordul Ismere-ului, condusă de Gwaine și Percival, este capturată de vrăjitorii Morgana și Ruadan. Membrii săi sunt trimiși în sclavie, pentru a căuta o cheie magică în mine. Arthur și Merlin pleacă în căutarea lor și, în drum, întâlnesc un Druid pe moarte care îi spune regelui o profeție: va avea loc o bătălie unde tânărul conducător va muri. Între timp, Sefa, spioana trimisă de Ruadan, îl avertizează pe acesta că Arthur a pornit spre ei. Regele și armata sa sunt capturați, iar Merlin își dă seama cine este ucigașul din profeție.

Cu: John Hurt, Colin Morgan, Bradley James

AXN Spin

Filme pe AXN Spin

20:30

ÎN RITM DE STEP 2 – STOMP THE YARD: HOMECOMING

4-Jan

Bucuresti, 15.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *