free download 78 travel guides written by experts

Noutăţile lunii februarie la AXN

În luna februarie, AXN le propune telespectatorilor să uite de iarnă, ger, zăpadă și să pornească în noi aventuri, pe meleaguri însorite, precum Guyana Franceză sau Spania, în noile producții difuzate în premieră – „Goana după aur”/ „Ouro” și „Unde dai și unde crapă”/”Snatch” ( sezonul doi).

AXN

Goana după aur/ Ouro – premieră, din 11 februarie, lunea, de la ora 23:00; cu Olivier Rabourdin, Mathieu Spinosi

În noua dramă – aventură, telespectatorii vor avea parte de o experiență pe care nu o vor uita, în pădurea din Guyana. Vincent, un tânăr care studiază geologia, pleacă într-un internship la o mină de aur, în Guyana Franceză. Sub aripa protectoare a baronului local Antoine Serra, care îl învață totul despre afacerile cu metalul prețios, Vincent face niște alegeri greșite, care îl poartă în lumea traficului cu aur. Noii veniți sunt priviți cu scepticism, lucru pe care Vincent îl va afla curând. Tensiunile ating cote maxime și totul riscă să se transforme într-un război cu competiția din Brazilia, odată ce Vincent și Serra încep să construiască o zonă pentru a explora o mină de aur. Lucrurile se complică și mai mult, când tânărul student descoperă că mitica mină Sarah Bernhard nu este o legendă. Jungla din Guyana este o lume aparte, unde oameni de afaceri, escroci, geologi și soldați conviețuiesc, unde oamenii ucid sau sunt uciși pentru câteva grame din prețiosul metal.

Goana după aur/ Ouro
Goana după aur/ Ouro

Actualizare: NCIS – New Orleans – premiera sezonului 5 mutată în aprilie; cu Scott Bakula, Lucas Black și Shalita Grant

Debutul sezonului 5 îl găsește pe agentul special Pride, șeful echipei NCIS New Orleans, la terapie intensivă în urma unui atac armat. În timp ce luptă pentru viața sa, colegii și prietenii săi pornesc pe urmele femeii care a încercat să îl omoare.

NCIS - New Orleans
NCIS – New Orleans

AXN Black

Unde dai și unde crapă/ Snatch – premiera sezonului 2, din 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 23:00; cu Rupert Grint, Luke Pasqualino, Ursula Corbero

Unde dai și unde crapă/ Snatch
Unde dai și unde crapă/ Snatch

Inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Richie și lansat în 2000, “Unde dai și unde crapă/ Snatch” spune povestea unui grup de tineri pungași. Sezonul doi îi găsește pe protagoniștii găștii Hill în însorita Spanie, bucurându-se de o bine meritată vacanță. Însă totul se transformă rapid într-o nouă cursă contra-cronometru pentru a-și proteja averea, dar și viața. Acțiunea sezonului doi are loc într-un orășel de pe coastă, unde Charlie Cavendish Scott, alături de prietenii săi, fuge de cel mai mare mafiot local. Eroii vor avea nevoie de toată îndemânarea și curajul pentru a-și învinge inamicii. Rupert Grint, cunoscut pentru rolul Ron Weasley în seria de filme Harry Potter, își reia rolul principal în noul sezon, alături de alți actori cunoscuți publicului din producții precum “Money Heist” sau “The Borgias”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *