Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Noutățile lunii aprilie, pe CBS Reality

Din prima zi a lunii aprilie, postul CBS Reality propune telespectatorilor o nouă emisiune originală marcă proprie și sezoane noi din trei alte documentare axate pe crime cutremurătoare și evenimente supranaturale. Citiți mai jos detalii despre toate cele 4 noutăți pe care le puteți vedea pe CBS Reality în a doua lună a primăverii:
· „Adevărul despre violența conjugală”, duminică, 1 aprilie (de la ora 22:00). Timp de aproape o oră, acest documentar original marca CBS Reality explorează și subliniază diferitele elemente ale abuzului domestic, care deseori duc la violență severe sau chiar crimă. Emisiunea dezvăluie tiparele și semnalele de alarmă care sunt prezente în aproape orice relație abuzivă și detaliază caracteristicile specifice abuzatorilor.

Jane Monckton Smith

Printre invitații emisiunii se numără supraviețuitoare ale unor astfel de abuzuri domestice, criminaliști și experți în crime de acest tip (experta în violența domestică Jane Monckton-Smith, detectivii Jo Smith și Julia Jacobs). Emisiunea este difuzată și în reluare miercuri, 25 aprilie, de la ora 22:50.
· „Confesiunile unui criminal în serie”, sezonul 2, din 2 aprilie (de luni până vineri, de la ora 22:00). Al doilea sezon al acestei emisiuni originale CBS Reality îi poartă pe telespectatori într-o călătorie în camera de interogatoriu a poliției, aducând în prim-plan înregistrările audio ale confesiunilor celor mai îngrozitori criminali în serie: nume ca Dennis Nielsen, Aileen Wuornos și Robert Pickton.

Folosind cele mai noi tehnologii, aceast format îi invită pe telespectatori să se pună în locul detectivilor care i-au luat la întrebări acești criminali notorii. Profesorul în criminalistică David Wilson și profesorul în psihologie Michael Brookes ascultă și analizează vocile criminalilor, dezvăluind firul acțiunii, de la crime la confesiuni. Emisiunea este difuzată și în reluare în weekend, de la ora 22:00.
· „48 de ore”, sezonul 17, din 3 aprilie (de luni până sâmbătă, de la ora 05:45) și din 23 aprilie (luni și marți, de la ora 22:50). Producția investighează cele mai intrigante cazuri de crime, care au atins toate ariile experienței umane. În fiecare săptămână, emisiunea pătrunde în culisele anchetelor celor mai fascinante povești.

Timp de mai multe sezoane, emisiunea noastră a fost liderul reportajelor jurnalistice originale, a ajutat la achitarea celor acuzați pe nedrept, a făcut ca unele cazuri închise să se redeschidă și să se soluționeze și, în tot acest timp, a schimbat numeroase vieți.
· „Experiențe paranormale”, sezonul 3, din 22 aprilie (sâmbătă și duminică, de la ora 22:00). Crezi în fantome sau demoni?

Această emisiune te va purta prin întâlnirile reale cu supranaturalul. Vei asculta poveștile celor care s-au întâlnit față în față cu spiritele și vei vedea reacțiile dramatice care i-au rechemat pe acești oameni înapoi la locul acestor întâlniri paranormale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *