metalshow

Noutatile “Lectiei micului meloman” la final de an

Radio Romania Muzical si Librariile Humanitas prezinta o noua „Lectie a micului meloman”, vineri, 18 decembrie, de la ora 18.30, la „Libraria cu muzica” – Libraria Humanitas Kretzulescu din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 45.

Editia speciala de Craciun a celei mai simpatice lectii despre muzica, cu doua elfe si papusa Ton Piticoton, este dedicata baletului „Spargatorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski. Copiii vor avea sansa de a se intalni si de a face poze cu Arietta (Simona Tanascu) si Pocchettina (Maria Monica Bojin) – realizatoare Radio Romania Muzical, dar si cu papusa Ton Piticoton, manuita de actrita Alina Teianu de la Teatrul „Tandarica” din Bucuresti.

„Libraria cu muzica” este deschisa copiilor in ultima vineri a fiecarei luni. Urmatoarea „Lectie a micului meloman” de la Libraria Humanitas Kretzulescu este programata pentru vineri, 29 ianuarie 2010.

Incepand cu data de 21 decembrie 2009, site-ul emisiunii „Lectia micului meloman” de pe pagina muzical.radioromania.ro va fi disponibil si in limba engleza; copiii vor putea asculta chiar o editie a emisiunii inregistrata in limba engleza de cele trei protagoniste, o productie cu un scenariu si in regia Celinei Petrescu. Traducerea site-ului „Lectia micului meloman”, precum si a scenariului emisiunii a fost realizata de studenti la Masterul pentru traducerea textului englez contemporan, din cadrul Universitatii Bucuresti, coordonat de prof. univ. dr. Lidia Vianu.

Bucuresti, 16.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *