creative night talks

Noutățile de Paște și 1 mai pe canalele din portofoliul Discovery

Ce vor putea urmări românii pe Discovery Channel, TLC, Travel Channel și Eurosport

Perioada sărbătorilor de Paște și 1 mai aduce noutăți în grila de programe a Discovery Channel, TLC, Travel Channel și Eurosport. Spectatorii se vor bucura de noi episoade ale unor serii emblematice, fie că este vorba de emisiuni de supraviețuire în condiții extreme (Indigenii din Alaska), aventură (Goana după aur, Vânătorii internaţionali de case), turbo (Motociclete americane), istorie (Marii papi ai lumii), relații (Rochia perfectă sau 90 de zile până la nuntă: Fericiţi până la adânci bătrâneţi?) sau mister (Mistere la muzeu). Tot în această perioadă, fanii înfocați ai sportului se pot bucura de unele dintre cele mai importante competiții sportive, precum Premier League, Campionatul Mondial de Snooker și Ciclism: Liege-Bastogne-Liege.

Astfel, pe Discovery Channel, fanii vor putea urmări episoade sau sezoane noi dintr-o gamă variată de titluri:
· Marii papi ai lumii (28 aprilie) – serie-documentar despre viața și cele mai importante momente din pontificatul unor papi care au fost admirați, au stârnit controverse și, în final, au scris istorie.
· Indigenii din Alaska (29 aprilie) – povestea clanului Brown, o familie cu șapte copii, care locuiesc departe de civilizație și care și-au dezvoltat un accent și un dialect propriu.
· Goana după aur: Povestea lui Parker (30 aprilie) – urmărește povestea lui Parker, care descoperă noi tehnici de căutat aur și noi locuri surprinzătoare.
· Motociclete americane (1 mai) – cele mai bestiale motociclete din lume, create de duo-ul tată fiu, Paul Teutul Sr. și Paul Teutul Jr., într-un nou sezon din binecunoscuta serie americană.

Perioada Paștelui și de 1 mai marchează noi premiere și pentru grila de programe TLC. Doamnele vor putea urmări noi povești pline de emoție, în:
· Rochia perfectă: Marea Britanie (28 aprilie) – David Emanuel, designer de rochii pentru cliente din familii regale, e gata să-și folosească abilitățile magice în magazinul de rochii Confetti & Lace din Essex, în Anglia, unde el și consultanții lui ajută mai multe mirese să-și găsească ținuta mult visată.
· 90 de zile până la nuntă: Fericiţi până la adânci bătrâneţi? (din 1 mai) – serie în premieră ce urmărește povestea cuplurilor proaspăt căsătorite.

Noutatile de Paste si 1 mai pe canalele din portofoliul Discovery

Pasionații de călătorii și aventură vor putea urmări pe Travel Channel, din 25 aprilie, episoade în premieră din „Vânătorii internaţionali de case”. Episod cu episod, spectatorii vor urmări poveștile vânătorilor de case în timp ce vizitează trei potențiale proprietăți, primesc îndrumări de la un agent imobiliar și aleg locuințele la care au visat. De asemenea, din 1 mai, pasionații de arheologie se vor putea delecta cu noi artefacte de origini neobișnuite sau misterioase, în cadrul emisiunii „Mistere la muzeu”.

Pe Eurosport, fanii vor putea urmări în direct cele mai apreciate și importante competiții ale primăverii, pe platformele Eurosport (Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player, serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil pe orice dispozitiv), printre care:
· Premier League, cea mai mare competiție sportivă a Angliei, pentru care Eurosport deține în România drepturile TV și digitale exclusive până în 2022. În fiecare meci, jucători de talie mondială, de la cele mai mai titrate cluburi din lume, luptă pe teren pentru titlul cel mare. Principalele meciuri din campionatul Premier League în perioada Paștelui sunt:
· Vineri, 26 aprilie – 22:00 – Liverpool v Huddersfield Town
· Sâmbătă, 27 aprilie – 14:30 – Tottenham v West Ham
· Sâmbătă, 27 aprilie – 17:00 – Watford v Wolverhampton
· Sâmbătă, 27 aprilie – 19:30 – Brighton & Hove Albion v Newcastle
· Luni, 29 aprilie – 22:00 – Leicester v Arsenal
· Campionatul Mondial de Snooker (20 aprilie – 6 mai) – ediția din 2019 a Campionatului Mondial de snooker poate fi urmărită în direct pe Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player, comentariile meciurilor fiind asigurate de Daniel Bontea și Alex Crișan.
· Ciclism: Liege-Bastogne-Liege (28 aprilie) – una dintre cele mai competitive și vechi curse de biciclete din lume, în direct pe Eurosport 1 și 1HD.

Program difuzări

Discovery Channel:
· Marii papi ai lumii – duminică, 28 aprilie, de la 21:00
· Indigenii din Alaska – luni, 29 aprilie, de la 21:00
· Goana după aur: Povestea lui Parker – marți, 30 aprilie, de la 21:00
· Motociclete americane – miercuri, 1 mai, de la 22:00

TLC:
· Rochia perfectă: Marea Britanie – duminică, 28 aprilie, de la 21:00
· 90 de zile până la nuntă: Fericiţi până la adânci bătrâneţi? – de miercuri, 1 mai, de la 21:00

Travel Channel:
· Vânătorii internaţionali de case – joi, 25 aprilie, de la 20:30
· Mistere la muzeu – miercuri, 1 mai, de la 22:00

Eurosport:
· Fotbal: Premier League (sâmbătă, 27 aprilie, trei meciuri în direct pe Eurosport 1 SD)
· Campionatul Mondial de Snooker (pe Eurosport 1 & 1HD între 20 aprilie și 6 mai)
· Ciclism: Liege-Bastogne-Liege (duminică, pe 28 aprilie, în direct pe Eurosport 1 & 1HD)

Program transmisiuni Eurosport: https://www.eurosport.ro/tvschedule.shtml.

Resurse video
· Goana după aur: Povestea lui Parker:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *