free download 78 travel guides written by experts

Noutatile Crime + Investigation™ din iunie

Crime + Investigation™ (CI) va difuza în iunie un nou sezon al serialului “Cine m-a bântuit“ și noi episoade ale serialelor “Vânătorul de criminali”, “Soții ucigașe” și “Ucigașul vorbește”. Noul sezon “Cine m-a bântuit” va începe miercuri, 25 iunie.

“Cine m-a bântuit” va fi difuzat în fiecare miercuri, la 22:30, pe CI. Serialul explorează experiențele paranormale ale unor celebrități, cu scopul de a le oferi explicații. La începutul fiecărui episod, o vedetă va povesti despre experiențele ei înfricoșătoare și o echipă, condusă de un medium, o va duce înapoi la locul bântuit pentru a descoperi adevărul. Chiar dacă serialul este plin de tensiune, există și momente emoționante, pentru că, în multe cazuri, există o legătură personală între fantomă și vedetă.

“Vânătorul de criminali” continuă în iunie pe CI. Cu peste 380 de cazuri soluționate și o rată de succes de 92%, locotenentul Joe Kenda este un expert în domeniul său. În fiecare joi, la 22:30, Kenda și echipa elucidează cele mai misterioase crime.

În plus, noi episoade din “Soții ucigașe” vor fi difuzate pe CI în fiecare marți, de la 23:30. Serialul prezintă poveștile adevărate ale femeilor care și-au ucis soții, ducând prea departe jurământul “până ce moartea ne va despărți”. Chiar dacă par să aibă totul, de la familii iubitoare la soți devotați și prieteni apropiați, soțiile își vor divulga intențiile criminale și metodele folosite pentru a-și ucide partenerii de viață.

Noi episoade din “Ucigașul vorbește” vor fi transmise în fiecare luni, la 22:30, pe CI. În fiecare episod, sunt prezentate poveștile unor crime din perspectiva criminalilor. Prin interviuri uimitoare, serialul “Ucigașul vorbește” analizează motivele criminalului și încercările lui de a păcăli poliția și judecătorii. Din perspectiva directă a făptașului, telespectatorii pot afla ce se petrece în mintea unui criminal.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

Bucuresti, 12.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *