free download 78 travel guides written by experts

Noutățile animate ale lunii octombrie, la Minimax

Luna octombrie aduce, pe Minimax, un serial nou („Barbie DreamHouse Adventures”, producție 2018), un maraton animat („Vânătorii de troli”, de Halloween) și un nou sezon plin de aventuri („Voltron – Apărătorul legendar”, seria a doua), în a doua parte a lunii.

În a doua lună a toamnei, micii telespectatori sunt invitați la o mulțime de povești colorate, pline de personaje simpatice și curajoase, gata oricând să salveze lumea de dușmani și amenințări.

Minimax logo

Descoperiți mai multe detalii despre oferta animată Minimax din octombrie, mai jos:
· „Voltron – Apărătorul legendar”, sezonul 2, din 16 octombrie, de luni până vineri, de la ora 22:35. Serialul DreamWorks continuă, în noul set de 26 de episoade, aventurile celor 5 adolescenți din poveste, care ajung în mijlocul unui război și care trebuie să protejeze Universul împotriva răului, muncind în echipă.
· „Barbie DreamHouse Adventures”, din 20 octombrie, sâmbătă și duminică, de la 09:30. Surorile Barbie, Skipper, Stacie și Chelsea își filmează casa și aventurile, special pentru tine – intră în lumea lor, numai pe Minimax, în noul serial din seria „Barbie”! Povestea este filmată în noua casă de vis a celei mai celebre păpuși din lume, care începe un vlog, pentru a ne prezenta locul unde locuiește și prietenii din cartier – printre care și Ken.
· Maraton „Vânătorii de troli”, 31 octombrie, de la ora 20:15. De Halloween, nu rata primele 7 episoade ale sezonului 1, unul după altul, și vezi cum descoperă Jim Lake că sub orașul lui există o civilizație secretă a trolilor. Menit să joace un rol vital în lupta veche dintre bine și rău, Jim e hotărât să salveze lumea – dar asta imediat după ora de sport…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *