free download 78 travel guides written by experts

Noutati SOFTEXPERT din Craiova

Reprezentanta farmaceutica Mundipharma Medical Romania a facut la inceputul acestei luni bilantul folosirii timp de un an al aplicatiei MedEXPERT CRM furnizate de compania SOFTEXPERT din Craiova.

Domnul doctor Mihai Bundoi, Country Manager Mundipharma Medical Romania a declarat cu aceasta ocazie:

"Anul trecut in februarie am semnat contractul cu firma SOFTEXPERT si la sfarsitul lunii aprilie acelasi an, totul era functional.

Am dorit o solutie informatica mobila pentru echipa de promovare care sa se foloseasca atat pentru raportarea activitatii reprezentantilor medicali, cat si pentru generarea de rapoarte complexe, pe baza carora sa se poata aprecia pe baze obiective munca fiecaruia din compania noastra. MedEXPERT CRM, putem spune dupa un an de folosire intensiva, ajuta reprezentantii sa fie extrem de eficienti cand raporteaza.

In acelasi timp, reprezinta un instrument foarte util managementului pentru a stii ce se intampla zilnic in teren si mai ales, pentru a vizualiza rapoarte sintetice despre promovare, vanzarile distribuitorilor nostri comparativ cu targetul lunar, cheltuielile facute cu diverse ocazii etc. Importanta mi se pare si mentiunea ca ne putem baza pe echipa SOFTEXPERT de fiecare data cand sunt anumite probleme, intrebari, sau situatii noi."

"Colaborarea cu Mundipharma Medical Romania ne onoreaza si ne provoaca in acelasi timp. Aplicatia este complexa, foloseste cele mai noi tehnologii de dezvoltare si de transmitere de date (3G), domnul doctor Bundoi si doamna doctor Cristina Plesa, Sales Manager, au avut cerinte speciale…. consideram ca a fost un proiect deosebit si ne bucura faptul ca aprecierile Clientului sunt extrem de pozitive." a concluzionat Cristian Nicolae, Managing Partner SOFTEXPERT.

Mundipharma Medical Romania face parte din grupul de companii independente asociate The Purdue/Mundipharma/Napp, cu o experienta deosebita pe piata mondiala a medicamentelor analgezice, respiratorii, cardiovasculare si antiseptice.

SOFTEXPERT este o companie dezvoltatoare de solutii mobile de Business Intelligence, de ultima generatie, fiind prima firma din Romania cu certificare Microsoft Mobility Solutions Competency.
In functie de piata orizontala abordata, am dezvoltat doua grupe mari de solutii :
– cele care pun accentul pe elementele de SFA. (sales force automation), avand denumirea comerciala EXPERT Mobile Agent / EXPERT Mobile Pharma, pentru companiile care lucreaza cu agenti de vanzari.
– cele care pun accentul pe elementele de CRM (customer relationship management), cu denumirea comerciala MedEXPERT , pentru reprezentantele si producatorii din domeniul farmaceutic.

Ambele solutii se pot interconecta cu orice alt sistem informatic al Clientilor (ERP etc.)

Prin parteneriatele incheiate cu lideri in domeniul lor de activitate (baze de date, solutii ERP, transmisii de date, echipamente hardware) le oferim Clientilor nostri solutii mobile integrate, al caror scop este Cresterea Profitului.

Bucuresti, 1.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *