Noutăţi pentru BMW Seria 3 – extindere a gamei de dotări şi mai multă personalitate prin ediţii speciale

Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity şi Edition M Sport Shadow cu dotări exclusive. Farurile LED standard şi gama mai largă de dotări opţionale, culori ale caroseriei, jante din aliaj uşor, benzi decorative pentru interior şi culori ale tapiţeriei cu piele fac şi mai atractive BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring

Bucureşti/München. Din luna iulie 2017, trei ediţii speciale şi dotări standard şi opţionale suplimentare vor oferi posibilităţi mai mari de personalizare pentru BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring. Gama exclusivă de echipamente disponibilă pentru Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity şi Edition M Sport Shadow oferă posibilitatea de a sublinia puternic experienţa condusului dinamic sau aspectul premium modern al celor două modele de succes din clasa medie. Modelele pot fi comandate alături de cele cu liniile de echipare existente şi în combinaţie cu toate tipurile de motorizări disponibile. Cu începere din iulie 2017, echiparea standard pentru BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring va include şi farurile LED şi proiectoare de ceaţă LED. Mai mult, va exista o gamă extinsă de opţiuni individuale şi variante de culoare pentru caroserie, jante din aliaj uşor, culori pentru tapiţerie şi benzi decorative pentru interior.

modele-speciale-bmw-seria3sedan
De când şi-a făcut debutul în urmă cu mai bine de 40 de ani, BMW Seria 3 a fost întruchiparea sedanului sportiv. Acum, la cea de-a şasea generaţie a modelului, BMW Seria 3 Sedan adaugă la comportamentul dinamic, eficienţa cu care BMW este deja renumit, confort şi ergonomia interfeţei de control – legendarul BMW iDrive. BMW se remarcă şi prin gama bogată de motorizări şi disponibilitatea sistemului de tracţiune integrală BMW xDrive pentru multe din acestea.

Edition Sport Line Shadow: semnul caracteristic al plăcerii condusului

Designul noului Edition Sport Line Shadow vine cu noi accente sportive. De exemplu, inserţiile negre pentru ansamblurile farurilor şi stopuri stabilesc accente noi şi prezenţă mai sportivă. Acestea evidenţiază în mod distinctiv atât aspectul concentrat caracteristic al farurilor, cât şi forma L a stopurilor, specifică mărcii,. Conturul grilei BMW şi inserţiile noilor prize de aer inferioare sunt şi ele de culoare neagră, în timp ce ţevile de eşapament ale evacuării vin în nuanţă negru crom. Suplimentar, exteriorul specific al BMW Seria 3 Edition Sport Line Shadow este pus în evidenţă jante de 18 ţoli, din aliaj uşor, cu design double spoke şi culoare exclusivă Jet Black.

Cockpitul modelelor ediţie oferă premisele ideale pentru o experienţă a condusului sportiv. Un panou de bord cu o cusătură contrastantă distinctivă, un panou de instrumente cu dotări actualizate, precum şi un nou volan sport, cu căptuşeală şi suprafaţă ce asigură senzaţie şi aderenţă excelente, oferă o ambianţă elegantă şi sportivă. Scaunele sport vin cu o combinaţie de stofă şi piele, decoraţiuni interioare în noua variantă Dark Aluminium Carbon cu benzi de accent în Pearl Gloss Chrome.

Edition Luxury Line Purity: orientată pe o apariţie exclusivistă

Aspectul inconfundabil al acestei ediţii este caracterizat de dotări exterioare specifice în aluminiu satinat, care includ banda geamurile laterale, inserţiile prizelor de aer, barele şi conturile grilei BMW a radiatorului, capacul barei spate şi ţevile de eşapament ale evacuării. Jantele de 17 ţoli, din aliaj uşor – şi ele din aluminiu satinat -, impun un alt accent exclusiv. Jantele de 19 ţoli, din aliaj uşor, concepute exclusiv pentru BMW Seria 3 Edition Luxury Line Purity sunt disponibile ca opţiune.

Materialele din interior vin cu un nou plus de eleganţă, aşa cum este pielea în noua variantă de culoare Cognac. Mai mult, benzile decorative pentru interior din lemn nobil Fineline Light cu benzi de accent Pearl Gloss Chrome vor fi disponibile în premieră pentru BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring. Mai mult, BMW Seria 3 Edition Luxury Line Purity este echipat şi cu volan sport într-o versiune nouă, de calitate excepţională, cu un bord ce poartă o cusătură contrastantă distinctivă, dar şi un panou de instrumente completat de dotări de afişare suplimentare.

Edition M Sport Shadow: pregătită perfect pentru dinamică maximă Versiunea Edition M Sport Shadow a BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring simbolizează dinamica automobilului. Pe lângă farurile negre şi inserţiile de culoare închisă ale stopurilor, o grilă BMW a radiatorului de culoare neagră şi ţevile de eşapament ale evacuării în Chrome Black, proiectoarele de ceaţă LED şi inserţiile negre pentru prizele de aer inferioare în trei părţi contribuie la imaginea dinamică. Jantele M de 19 ţoli, din aliaj uşor, cu design double spoke şi în nuanţă Orbit Grey sunt disponibile opţional.

La interior, scaunele sport tapiţate cu piele neagră cu cusături albastre contrastante, benzile decorative de interior Dark Aluminium Carbon cu benzi de accent Pearl Gloss Chrome, precum şi panoul de instrumente ce oferă funcţii de afişare îmbunătăţite şi bordul cu cusături contrastante oferă o ambinaţă inconfundabilă. Mai mult, modele ediţie foarte dinamice sunt echipate cu suspensie sport M, pachet aerodinamic M, jante M de 18 ţoli, din aliaj uşor, volan M îmbrăcat cu piele, tapiţerie Anthracite a acoperişului, praguri M ale uşilor şi Driving Experience Control ce include mod SPORT+, dotări deja incluse în gama de opţionale a modelului M Sport.

Faruri LED şi proiectoare de ceaţă LED disponibile standard, precum şi noi opţiuni pentru toate variantele de model ale BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring

Odată cu lansarea pe piaţă a celor trei ediţii noi, va fi disponibilă şi o varietate mai mare de opţiuni selectabile individual pentru BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring. În viitor, echiparea standard va include faruri LED şi proiectoare de ceaţă LED. Nuanţa Sunset Orange este o culoare nouă pentru caroserie. Gama de echipamente pentru modelele Sport Line, Luxury Line şi M Sport include acum un bord cu cusături contrastante distinctive. Decoraţiunile cu piele în culoare Cognac, alte benzi decorative pentru interior şi jante suplimentare de 17, 18 şi 19 ţoli, din aliaj uşor, sunt şi ele disponibile opţional.

În combinaţie cu sistemul de navigaţie Professional, sistemul de operare iDrive este completat, în premieră, de display-ul central cu funcţie touchscreen. Acum – atât în cazul Radio Professional standard, cât şi al sistemului de navigaţie opţional -, afişarea meniului pe monitor este prezentată printr-o structură de casete de informaţii cu conţinut activ, aşa cum este deja la noul BMW Seria 5. Toate variantele de model ale BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring au afişare multifuncţională a instrumentelor, disponibilă opţional. Pe monitorul TFT color – integral digital – pentru cockpit, informaţiile referitoare la condus pot fi prezentate într-un design selectabil individual şi sunt organiztate pentru a oferi informaţiile relevante pentru conducător, fără a distrage atenţia acestuia. Alegerea conţinutului şi a reprezentării grafice a acestuia variază în funcţie de fiecare mod de condus selectat prin intermediul comutatorului Driving Experience Control.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *