metalshow

Noutati Liberty Center – Brandul Next – sponsor al Jocurilor Olimpice Londra 2012

Magazin TCM la Liberty Center din 27 martie

1.Liberty Center anunta ca brandul Next va fi sponsor al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012

Next va fi furnizorul oficial de obiecte de imbracaminte si articole de casa al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra din 2012. Next va crea tinute pentru ceremonia de deschidere si de inchidere si uniforme pentru echipa Marii Britanii, precum si uniforme pentru cei 4500 de oficiali tehnici, ca si costume pentru personalul de receptie al Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice si Paralimpice. In plus, va furniza articole de casa si lenjerie pentru Satul Olimpic. Next va avea licenta pentru Londra 2012, iar echipa sa de creatie va dezvolta o gama comerciala de articole de imbracaminte si casa Londra 2012.
Next este un brand de moda leader in Marea Britanie, iar la Liberty Center ofera clientilor imbracaminte, incaltaminte si accesorii in colectii dedicate femeilor, barbatilor si copiilor, precum si produse pentru casa. Recent, pe 20 martie, colectia Next Kids a beneficiat de o prezentare pe patinoarul de la etajul al doilea al complexului.

 2. TCM a deschis un nou magazin la Liberty Center pe 27 martie

Din 27 martie, Liberty Center are un nou magazin: TCM. Magazinul isi asteapta clientii la etajul al doilea al complexului cu o gama larga de produse pentru casa si familie: electrocasnice, electronice, scule si unelte, cadouri, confectii, articole pentru amenajari interioare. Toate produsele TCM sunt marca exclusiva Tchibo, o marca la standardele cele mai inalte, avand preturi mici. De 50 de ani, TCM are milioane de clienti in toata Europa si 60 000 de puncte de vanzare.

Bucuresti, 29.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *