metalshow

Eveniment Noutati Internationale si Design Romanesc. Delta Studio Design EXPO editia a II-a

Showroom-ul principal Delta Studio se innoieste in luna aprilie a fiecarui an cu cele mai noi solutii de amenajari de interior lansate de producatorii internationali la targurile de profil. Pe 21 aprilie 2016, in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti a avut loc inaugurarea celor mai noi colectii de placi ceramice si obiecte sanitare.

Evenimentul a fost si vernisaj al celei de-a II-a editii Delta Studio Design EXPO, care sarbatoreste designul romanesc de calitate. Cele mai noi creatii semnate de designeri romani din zona de fashion, accesorii si design de produs sunt expuse in showroom-ul din Str. Progresului 1-3, Bucuresti, intre 22 aprilie si 22 mai 2016. Este un demers unic, care uneste lumea finisajelor si a designului de interior cu zona designului de fashion, accesorii si produs.

Evenimentul de anul trecut a fost un real succes, majoritatea produselor expuse in showroom si-au gasit cumparatori si admiratori. Anul acesta, Delta Studio Design Expo s-a extins si catre zona de fashion – sunt expuse creatii ale celor mai in voga designeri de moda si accesorii din Romania, in dialog cu cele mai noi placi ceramice.

Colectiile de moda semnate de Cristian Samfira, Elena Perseil, Alexandra Calafeteanu, Marie Nouvelle, Coolta, MaRaMi , Laura Olaru, JS Boutique si accesorii de la Lemnia, Dina Rotari, Don Papillon, Doru Dumitrescu Wearable Sculptures, Vivienne Ruth, Irina Florea dialogheaza cu noile placi ceramice, aratand ca tendintele de culoare inglobeaza intreaga sfera a artelor vizuale. Intre designerii de produs care si-au expus creatiile se numara Irina Neacsu, Square One, Gavia Concept, Ceramic Sparrow, Aerium, Izzi Box, Ciprian Manda, Mihai Manda, Interiology, Outbox, Traian Tuta,Cristina Ene, Adriana Andrei, Maria Decu si Mihai Dumitrache. Sunt expuse de asemenea creatii de pictura si sculptura semnate de Ioana Raluca Bradulet si Loved Things.

Multe creatii sunt expuse pentru prima data. Pentru cativa dintre designeri, evenimentul Delta Studio a fost imboldul care i-a determinat sa isi concretizeze proiectul, lucrand intens pana ieri, ca sa le aduca la timp.

In cadrul evenimentului, a avut loc o tombola cu premii variate de la sponsori si excursii la fabricile Porcelanosa din Spania si Marazzi din Rusia. Delta Studio a anuntat lansarea unui album de design de interior la finalul anului, arhitectii fiind invitati sa isi trimita proiectele finalizate. Cele mai reusite vor fi premiate in cadrul unui eveniment din luna decembrie si incluse in albumul pentru anul 2017.

Seara a continuat la Naan Events, restaurant deschis in avanpremiera pentru invitatii evenimentului.

Sponsorii acestui eveniment: Porcelanosa, Venis, Saloni, Zirconio, Kerama Marazzi, VitrA, Ideal Standard, Glass, Tece, FAP, Keope, L’Antic Colonial, Brikston, Kludi, Hansgrohe, Ravak, Kessel, Franke, Helvetia Watches.

Evenimentul a fost acompaniat de preparate gourmet si bauturi fine de la Naan Food&Drink Studio. Aranjamentele florale au fost asigurate de Floraria IRIS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *