free download 78 travel guides written by experts

Noutati in programul TVR INFO

Din 2 mai, la un an de la relansarea postului ca televiziunea de ştiri a românilor

La un an de la relansarea sub o nouă identitate vizuală şi de conţinut, TVR INFO aduce pentru telespectatorii săi, de la începutul lunii mai, o grilă de programe ce cuprinde emisiuni noi, care oferă o alternativă la tabloidizarea tot mai mare a programelor informative şi de analiză. Ştirea de 13 şi Plus Unu sunt titlurile noi pe care TVR INFO la propune din 2 mai, iar INFO Expres revine seara la TVR INFO.

„Tu ce faci la 13?“, este întrebarea prin care TVR INFO îşi provoacă telespectatorii de luni până vineri si le propune ca alternativă Ştirea de 13. Ştirea momentului este analizată într-un mod alert, cu accent pe consecinţe, prin interacţiune cu publicul şi folosind toate mijloacele de interacţiune socială. Emisiunea tratează evenimentele la cald şi oferă telespectatorilor o altă perspectivă asupra subiectelor abordate.

Tronsonul de prime-time la TVR INFO aduce telespectatorilor un „hard talk”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00. Jurnalismul fără clişee şi idei preconcepute se opune tabloidizării şi superficialului la Plus unu, un interviu „1 la 1”, cu întrebări directe, la obiect. Invitatul va fi pus în faţa unei „oglinzi” în care să se vadă, iar publicul va fi cel care trage concluzia „estetică”: votează sau nu, are încredere sau nu, îi place sau nu.

Tot din 2 mai, magazinul de ştiri INFO Expres revine în grila TVR INFO, de luni până vineri, de la ora 21.00. Informaţiile de peste zi sunt centralizate şi discutate live, cu personajele direct implicate.

Bucuresti, 30.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *