Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noutati de la National Geographic Channel

În perioada 19 – 21 mai, National Geographic Channel va recomandă să urmăriţi:
       
PLANETA LA CONTROL: Nucleul Pământului (premieră)
Vineri, 19 mai, ora 23:00

Există un loc pe Pământ unde nici o fiinţă umană nu ar putea supravieţui. Este un loc unde căldura este devastatoare iar presiunea zdrobitoare. La mii de mile sub pământ, un miez topit, spiralat, de metal lichid generează un scut magnetic puternic care ne protejează de radiaţia solară fatală. Oamenii de ştiinţă au dezvăluit recent dovezi conform cărora această armură protectoare ar putea să dispară lent. Să fie punctele vulnerabile din scutul Pământului un semn că polii magnetici ai planetei noastre sunt pe punctul de a se răsturna? "Planeta la control" analizează modele geologice tradiţionale şi te poartă într-o incredibilă călătorie spre nucleul Pământului.

LUMI ASCUNSE:
Paradisul indian al vidrei (premieră)    
    Sâmbătă, 20 mai, ora 19:00    
       
Vidra cu blana moale din India a transformat râul Rampanga şi malurile acestuia în căminul său – şi nu-i place să locuiască singură! În mod neobişnuit, acest animal jucăuş trăieşte, înoată şi vânează în grupuri de 10 până la 20 de membri.
       
   
EVANGHELIA DUPĂ IUDA
   
    Sâmbătă, 20 mai, ora 23:00    
       
O evanghelie secretă este scoasă la lumină, schimbând radical imaginea unuia dintre cei mai dispreţuiţi oameni din istorie – Iuda Escarioteanul.
       
    DEZASTRE ÎN AER:
Incediu la bord    
    Duminică, 21 mai, ora 20:00    
       
Pilotul zborului Swissair 111 simte miros de fum în cockpit la numai jumătate de oră de la decolare. Începe o cursă contra cronometru pentru aruncarea combustibilului şi aterizare. După câteva minute MD11 se prăbuşeşte în Atlantic ucigând toţi cei 229 de pasageri şi membri ai echipajului.
       
   
ANCHETE:
Feribot scufundat (premieră)    
    Duminică, 21 mai, ora 22:00    
       
Urmăreşte povestea şocantă despre neglijenţa umană care a dus la moartea a 80 de pasageri inocenţi aflaţi la bordul feribotului Express Samina.

Bucuresti, 19.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *