free download 78 travel guides written by experts

Noutati de la Genius: DX-6020 si DX-7100

Pentru confort în utilizare chiar și pe suprafețe de sticlă

Alegerea unui maus ocupă, în general, destul de puţin timp. Însă, în medie, pe zi, mausul reprezintă unul dintre cele mai folosite obiecte, ceea ce înseamnă că foarte mult din confortul nostru zilnic se bazează pe interacțiunea cu acesta. Ce să căutăm atunci când alegem un maus?

1. Rezoluţie. Pentru lucrul cu fișiere sau pentru navigarea pe Internet, un maus optic cu minimum 800 DPI garantează utilizarea facilă, lină. Mausul optic DX-6020 de la Genius oferă o precizie de 1200 de DPI, ceea ce înseamnă o acuratețe mare a click-urilor, fără a simți însă mișcările  involuntare ale mâinii. Rezoluţia de 1200 DPI vă asigură o utilizare facilă pe orice suprafață.
2. Cu fir vs. wireless. Mausul Genius DX-7100 dispune de un spaţiu dedicat în carcasă, unde Pico receiverul poate fi depozitat, pentru a fi sigur că nu îl pierdeți atunci când schimbați laptopul. În plus, suportul Stick-N-Go vă permite să atașați masusul de laptop în drum spre sala de ședințe.
3. Compatibil cu Windows și Mac. Căutați pe ambalaj descrierea compatibilității mausului, pentru folosire îndelungată, chiar dacă vă veţi schimba sistemul de operare utilizat. Atât modelul DX-6010, cât și modelul DX-7100, vor putea fi folosite cu sisteme care operează cu Windows, dar și cu Mac.
4. Maus pentru stângaci. Genius DX-6020 este un maus simetric, ce poate fi utilizat în condiții optime atât de dreptaci, cât și de stângaci. Nu toate mausurile oferă acestă posibilitate, așa că dacă sunteţi stângaci, căutaţi această caracteristică pe ambalajul produsului dorit.
5. Personalizare. Un maus poate mai mult decât pare la o primă vedere, iar lucrurile chiar pot fi la un click distanță! De exemplu, puteți alege un maus cu butoane personalizabile. Mausul DX-7100 dispune de două astfel de butoane, pe care le puteți asigna unor funcții specifice, cum ar fi pagina anterioară și pagina următoare.

Disponibile în magazinele partenere Genius, la preţul de referință de 59 lei (DX-6020) și 87 lei (DX-7100).

Bucuresti, 29.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *