metalshow

Noutati Corint Junior

Succese înregistrate de cărţile CORINT JUNIOR

TUNELE – nr. 1 în TOP!

La doar două săptămâni de la lansarea în România, TUNELE, primul volum al seriei lui Roderick Gordon şi Brian Williams, apărut la CORINT JUNIOR, a intrat în topul DIVERTA direct pe locul întâi!

Preţ: 39.90 ron
524 pagini BĂTĂLIA VRACIULUI – cartea pentru copii a anului 2007!

Un alt succes obţinut de curând de o carte CORINT JUNIOR: în ianuarie 2008, Bătălia Vraciului, cartea a patra din seria CRONICILE WARDSTONE de Joseph Delaney, a fost desemnată de publicul Diverta, prin votare pe site, CARTEA ANULUI 2007 la categoria „Cărţi pentru copii”.

Preţ: 32,50 ron;                           
480 pagini

TUNELE  – bestseller internaţional, tradus în 40 de limbi – este primul roman dintr-o serie fascinantă. Personajul principal, Will Burrows, e un băiat de paisprezece ani care locuieşte în Londra.
Are puţine lucruri în comun cu restul familiei sale, cu excepţia pasiunii mistuitoare pentru săpături arheologice, pe care o împărtăşeşte cu tatăl său. Când acesta dispare brusc, într-un tunel necunoscut, Will decide să investigheze dispariţia tatălui său împreună cu prietenul lui, Chester.
Curând, se trezesc în adâncul pământului, unde descoperă un secret întunecat şi înfricoşător, un secret care i-ar putea costa chiar viaţa.
AL DOILEA VOLUM AL SERIEI  VA APĂREA ÎN SEPTEMBRIE 2008 LA CORINT JUNIOR!

BĂTĂLIA VRACIULUI este cel de-al patrulea volum din seria de bestselleruri CRONICILE WARDSTONE, în care au mai apărut: Ucenicul vraciului, Blestemul vraciului şi Secretul vraciului.

Vrăjitoarele din Pendle vor să stăpânească lumea şi se zvoneşte că trei dintre cele mai puternice clanuri de vrăjitoare s-au unit pentru a conjura o forţă malefică de neînchipuit. Împreună ar fi în stare să aducă în lume Întunericul întrupat – pe Diavolul însuşi.

Tom şi Vraciul trebuie să pornească spre Pendle pentru a lua măsuri să nu se întâmple ceea ce nici cu mintea nu se poate gândi. Înainte de a pleca, Vraciul îi cere lui Tom să facă un drum până acasă, să-şi ia cuferele pe care i le-a lăsat moştenire mama lui. Dar ce taine de familie întunecate se află închise în cuferele acestea? Şi oare ele îi vor pune familia lui Tom într-o şi mai mare primejdie sau le vor oferi, lui Tom şi magistrului său, ajutorul de care au atâta nevoie în Pendle?

CORINT JUNIOR anunţă apariţia
carţii a treia din seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage:

LEACURI

Prima carte din seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage, MAGIE, a apărut în România la editura CORINT JUNIOR la începutul lunii mai a anului trecut. Cartea este un bestseller internaţional. La început s-a aflat pe locul 3 pe lista de bestselleruri din New York Times, dar a ajuns pe locul 1 în a doua săptămână de la publicare. A fost tradusă în 29 de limbi şi s-a bucurat de succes şi în România. La mai puţin de 3 luni de la lansare s-a situat pe primul loc în top Diverta. De acelaşi succes s-a bucurat
şi cartea a doua a seriei, ZBORUL.
Presa internaţională, dar şi de cea din România au enumerat seria SEPTIMUS HEAP printre succesorii reuşiţi ai lui Harry Potter.

Warner Bros. Pictures a achiziţionat drepturile a şapte cărţi din serie pentru a le transpune pe marele ecran.
Filmul după prima carte din serie, MAGIE, va fi produs de Karen Rosenfelt (Diavolul se îmbracă de la Prada), iar Sage va fi producător executiv.

Seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage
Cartea a treia: LEACURI
NEW YORK TIMES BESTSELLER

Format: 14×18 cm; 544 pagini; preţ: 39,90lei

Seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage
Cartea a treia: LEACURI

Când Silas Heap desigilează o cameră uitată din Palat, eliberează fantoma unei regine care a trăit cu cinci sute de ani în urmă. Regina Ethelcrunta este la fel de îngrozitoare moartă cum a fost şi în viaţă, şi tot pusă pe rele. Dar pentru planul ei diabolic de a-şi asigura viaţa veşnică are nevoie de supunerea Jennei, de dispariţia lui Septimus şi de talentele fiului său, Marcellus Pye, faimos Alkimist şi Tămăduitor. Iar dacă planul reginei Ethelcrunta îi implică pe Jenna şi Septimus, atunci cu siguranţă îi va include şi pe Nicko, Alther Mella, Marcia Overstrand, Cărăbuş, Stanley, Sarah, Silas, Scuipăfoc, Mătuşa Zelda şi toate celelalte personaje ciudate şi minunate care au făcut din MAGIE şi ZBORUL nişte cărţi de neuitat.

Angie Sage s-a născut la Londra, petrecându-şi copilăria pe valea Tamisei şi în Kent. În prezent locuieşte în Cornwall. A creat numeroase cărţi ilustrate şi romane după filme, publicate în special în Marea Britanie.

De aceeaşi autoare la editura Corint Junior a mai apărut Seria ARAMINTA NĂLUCILĂ

Bucuresti, 28.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *