free download 78 travel guides written by experts

Noutate Romstal – Aparatele de aer conditionat HABITAT

Oferta Romstal pentru această vară s-a îmbogăţit cu un nou produs : aparatul de aer condiţionat HABITAT.
Caracteristicile tehnice şi avantajele competitive fac din HABITAT recomandarea numarul 1 pentru zilele toride ale verii.

ANTIACHARUS – CU VITAMINA C
COMPRESOR DE CALITATE
FLUX DE AER BIDIRECŢIONAL
CURĂŢARE AUTOMATĂ
DEGIVRARE INTELIGENTĂ
FUNCŢIONARE SILENŢIOASĂ
ANTI-MUCEGAI
UTILIZARE DE MATERII PRIME MODERNE
TEHNOLOGIE DE AJUSTARE A FLUXULUI DE AER

Funcţia de curăţare automată
Utilizarea aparatelor de aer condiţionat pentru o perioadă îndelungată de timp duce adesea la umplerea vaporizatorului şi a circuitului intern de aer cu microparticule de praf şi bacterii. Dacă acestea din urmă nu sunt curăţate, aerul introdus în încăpere poate afecta sănătatea, însă funcţia automată de curăţare a aparatelor Habitat utilizează o tehnică electronică avansată şi asigură curăţarea şi întreţinerea automată a aparatului de aer condiţionat.

Funcţia anti-mucegai
Marea majoritate a aparatelor de aer condiţionat va insufla aer cu mucegai atunci când sunt utilizate după o lungă perioadă de timp. După operaţiunea de răcire şi dezumidificare, vaporizatorul se va umezi din cauza apei condensate, ceea ce favorizează apariţia mucegaiului şi proliferarea bacteriilor. Utilizarea ulterioară a aparatului de aer condiţionat va determina încărcarea fluxului de aer cu bacterii, afectând echilibrul mediului ambient şi sănătatea. Funcţia anti-mucegai se va activa după procesul de răcire şi dezumidificare şi va porni pentru câteva minute funcţia de uscare, prevenind astfel formarea mucegaiului şi producerea bacteriilor. În plus, mirosul de mucegai este eliminat complet.

Fluxul de aer bidirecţional   
Această funcţie este asociată aparatelor de aer condiţionat de perete. În regim de răcire, fluxul de aer rece este îndreptat pe orizontală şi coboară natural, începând răcirea din partea de sus a camerei. În regim de încălzire, fluxul de aer cald este îndreptat în jos, începând încălzirea din partea inferioară a camerei şi apoi, căldura ridicându-se apoi natural. Modelul bidirecţional evită inconfortul termic datorat existenţei aerului rece în partea de jos a camerei şi a celui cald în partea superioară.

Funcţia antiacharus cu vitamina C
Aceste aparate utilizează filtrul cu vitamina C inspirabilă care reprezintă o reală inovaţie în domeniul sănătăţii. Astfel, prin folosirea acestuia îţi poţi îmbunătăţi sănătatea, poţi proteja şi înfrumuseţa pielea, poţi încetini procesul de îmbătrânire şi creşte imunitatea generală a organismului.

Degivrare inteligentă
Aparatele de aer condiţionat Habitat verifică automat dacă schimbătorul de căldură degivrează şi alege timpul cel mai potrivit pentru acest proces, astfel încât funcţia de încălzire să fie eficientă, împiedicând fluctuaţia frecventă a temperaturii în camera, lucru care se întâmpla în cazul vechiului sistem de degivrare. Acest mod de degivrare va minimaliza pornirile şi opririle frecvente ale compresorului şi îi va prelungi durata de viaţă. Aceasta este un tip de degivrare prin care se economiseşte energie.

Tehnologie silenţioasă, dublă, unică
Această tehnologie este rezultatul ultimelor cercetări în domeniul aerodinamicii şi a sistemului de simulare digital, iar dispozitivul de zgomot hi-fi controlează trecerea fluxului de aer, care este mult mai silenţios datorită designului special conceput.

Garantarea calităţii prin utilizarea de materii prime moderne
Pentru a îmbunătăţi procesul de schimbare de căldură precum şi a performanţelor, sunt utilizate aripioare din aluminiu hidrofilic, conducte interne calibrate din cupru şi ABS din material plastic.

Funcţionare silenţioasă şi controlul vitezei motorului
Switch P6 pentru modificarea fără zgomot a vitezei de funcţionare a ventilatorului precum şi consum de curent scăzut.

Utilizarea unui compresor de calitate
Având în vedere că principala componentă a aparatului de aer condiţionat este compresorul, calitatea acestuia este foarte importantă. Compresorul utilizat la aparatele Habitat de la Romstal asigură calitatea şi performanţa acestora, fiind produs de Toshiba sau Hitachi.

Bucuresti, 13.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *