free download 78 travel guides written by experts

Noutate de la Romstal: electrice decorative

Kolarz, unul dintre cele mai renumite branduri de corpuri de iluminat decorative din Austria, prezintă cele mai noi colecţii în magazinele şi showroom-urile Romstal.

Calitatea deosebită a produselor, precum şi preocuparea continuă de a dezvolta produse care să ofere soluţii inovative, nu numai în ceea ce priveşte designul, dar şi în ceea ce priveşte tehnologia sunt principalele atribute recomandate de Kolartz.

Gama largă de corpuri de iluminat  Kolarz, peste 4000 de modele pe stoc distribuite în peste 40 de ţări, sunt remarcabile prin designul deosebit şi calitatea superioară a materialelor, toate fiind lucrate manual. Majoritatea produselor sunt poleite cu aur de 24k unele având cristale Swarovski încorporate.

Cele mai noi colecţii Kolarz, prezente în magazinele Romstal sunt:

Melody

Produsele din această serie sunt lucrate manual şi poleite cu aur de 24 K. Colecţia este compusă din serii complete, coordonate de elemente care se potrivesc în mod natural într-un spaţiu în care luxul nu este niciodată ostentativ, dar este un stil de viaţă.

Componente: aplica, plafoniera,lustra, veioza

Mikado

Această serie are un design avangardist cu linii clar definite. Produsele sunt lucrate manual având în componenta cristal. Colecţia este originală, practică şi elegantă.

Componente: lustra, aplica

Trani

Cu linii curbate, această serie ofera un design specatculos. Imbinând stilul clasic cu cel modern, aceste produse se potrivesc oricărui ambient.

Produsele sunt din metal de o culoare ruginie şi lucrate manual.

Componente: aplica, lustra, lampadar

Maschera

Caracteristicile acestei serii sunt liniile moderne care convieţuiesc alături de linii clasice in stil Art Deco. Formele sale discrete îmbracă armonios orice ambient. Cuvântul cheie al acestei serii este luxul, produsele având în componenţă sticla de Murano lucrată manual şi poleite cu aur de 24 K.

Componente: aplica, plafoniera, veioza ,lampadar

Vienna Rose

Aceasta serie reinventează stilul clasic oferind  numeroase posibilităţi şi valente pentru decorarea unei camere. Spre deosebire de stilul minimalist, bazat pe linii drepte şi spaţii geometrizate, stilul clasic îmbină armonios linii rotunjite, produsele având fiecare personalitatea ei aparte. Unii specialisti considera ca linistea si caldura oferita de stilul clasic nu poate fi obtinuta prin intermediul nici unui alt stil de amenajare.

Asltfel spus, produsele au in componenta ceramica si fier forjat lucrate manual.

Bucuresti, 18.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *