free download 78 travel guides written by experts

Noutate de la Romstal: Cele mai noi colectii Pozzi-Ginori

Pozzi-Ginori, unul dintre cele mai renumite branduri de obiecte sanitare ceramice din Italia, prezintă cele mai noi colecţii în magazinele şi showroom-urile Romstal.

În viziunea Pozzi-Ginori, baia nu este doar un spaţiu funcţional, ci este o cameră în care trăieşti, în care îţi face plăcere să-ţi petreci timpul îngrijindu-te. De aceea, materialele, funcţionalitatea şi forma fiecărui element încurajează nu numai utilizarea lui, dar îţi conferă în plus relaxarea mintală, confortul psihic, intimitatea timpului şi spaţiului rezervat pentru tine însuţi.

Calitatea deosebită a produselor, precum şi preocuparea continuă de a dezvolta produse care să ofere soluţii inovative, nu numai în ceea ce priveşte designul, dar şi în ceea ce priveşte tehnologia sunt principalele atribute care recomandă Pozzi-Ginori.

Cele mai noi colecţii Pozzi-Ginori, prezente în magazinele Romstal sunt:

Novecento

Este o colecţie nouă, interpretarea modernă a luxului anilor ’20, creată de Antonnio Citterio în colaborare cu Sergio Brioschi. Caracteristicile acestei colecţii  sunt liniile moderne care convieţuiesc alături de linii clasice în stil Art Deco. Colecţia este compusă din serii complete, coordonate de elemente care se potrivesc iîn mod natural într-un spaţiu în care luxul nu este niciodată ostentativ, dar este un stil de viaţă.

Componente: lavoar cu picior, vas wc cu rezervor şi capac, bideu.

Fantasia

Cu forme naturale şi line, cu linii clar definite, Fantasia oferă soluţii adaptate oricărui tip de amenajare. Colecţia este simplă, originală, practică şi elegantă.

Componente: lavoar cu picior, vas wc cu rezervor şi capac, bideu.

Selnova

Cu forme line si functionale, seria Selnova transforma baia intr-un spatiu ideal de rasfat si bunastare.

Componente: lavoar cu picior, vas wc cu rezervor si capac, bideu.

Colibri

Este reinterpretarea unei colecţii clasice Pozzi-Ginori eliberată de excese şi purificată de tot ceea ce este de prisos, dar păstrându-şi energia. Formele sale simple, discrete îmbracă armonios camera de baia. Cuvantul cheie al acestei colecţii este funcţionalitatea.

Componente: lavoar cu picior, vas wc cu rezervor şi capac, bideu.

Bucuresti, 25.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *