metalshow

Noul www.paginiaurii.ro ofera cel mai performant

motor de căutare business din România

Pagini Aurii relansează site-ul companiei, cu un obiectiv ambiţios, acela de a deveni opţiunea nr. 1 pentru căutarea business locală din România.

Reprezentanţii Pagini Aurii planifică pentru noul site investiţii totale în valoare de 1 milion de euro, ce vor fi realizate în decursul a trei ani.

Noua interfaţă a site-ului www.paginiaurii.ro oferă un grad sporit de ergonomie dublat de un motor de căutare avansat, eficient, care asigură o experienţă de căutare facilă prin opţiunile pe care le pune la dispoziţia utilizatorului. Site-ul prezintă posibilităţi multiple de rafinare a rezultatelor prin filtre de proximitate zonală şi prin introducerea unui algoritm de calcul al relevanţei răspunsurilor. O altă noutate este modulul de afişare comparativă a rezultatelor care permite utilizatorului vizualizarea unitară a detaliilor companiilor în scopul facilitării procesului de selecţie.

Valoarea totală a investiţiilor in proiectul paginiaurii.ro este estimată de reprezentanţii Pagini Aurii la 1 milion de euro, din care compania a cheltuit deja 500.000 de euro, în special pe dotările tehnologice.

„Decizia noastră de a relansa site-ul paginiaurii.ro coincide cu un moment de expansiune a mediului online din România, în care audienţa din acest domeniu doreşte o căutare mult mai precisă pentru a găsi rapid companii, produse şi servicii din diferite domenii de activitate. Evoluţia noului site a apărut natural din dorinţa de a oferi utilizatorilor paginiaurii.ro un motor avansat, complex, cu o interfaţă inovatoare, prietenoasă şi avangardistă. În acest fel ne dovedim respectul pentru publicul fidel Pagini Aurii”, declară Iulian Boantă, PR & Advertising Manager Pagini Aurii.

www.paginiaurii.ro este un instrument de business performant, printre avantajele companiilor listate pe site numărându-se posibilitatea de a opta pentru diferite anunţuri şi afişări, expunerea către un public larg, publicitate targetată (domeniu – zonă) ce aduce clienţi deja informaţi, pregătiţi pentru cumpărare, afişarea pe hartă, traducerea gratuită în engleză a detaliilor afacerii.

Pe lângă datele de contact ale companiilor, site-ul conţine de asemenea o extinsă colecţie de hărţi interactive. „Geocodarea bazelor de date (localizarea pe hartă prin longitudine şi latitudine) este o procedură aflată în prezent în etapa de pionierat pe piaţa de online din România. De aceea, suntem siguri că utlizatorii vor aprecia acest avantaj şi îl vor considera deosebit de util şi eficient din punct de vedere al timpului alocat căutării”, adaugă Iulian Boantă.

În plus, noul site paginiaurii.ro oferă acces la o bază de date completă, ce include atât companiile care au site-uri oficiale, cât si pe cele care nu au pagină de Internet.

Noul site paginiaurii.ro beneficiază de o platformă de search performantă, Destination search, creată de compania Local Matters, SUA.
Proiectul se bazează de asemenea pe soluţii furnizate de companii precum deCarta (care a furnizat aplicaţia şi prelucrarea de hărţi), GeoStrategies – RO / Navteq – SUA (hărţi şi servicii de geocodare), ADTECH – Germania (soluţii integrate de ad serving).

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *