metalshow

Noul videoclip Vunk, semnat de un regizor premiat de 5 ori la Cannes!

Ultimul single Vunk, ARTIFICII PE TAVAN, se bucura acum de un nou clip ce a fost pregatit intens de o echipa de profesionisti. “Creierul” videoclipului este regizorul englez Mark Walton. Cu peste 17 ani de experienta in domeniul publicitatii, acesta a regizat de-a lugul timpului videoclipuri muzicale pt artisti ca C&C Music Factory, Sarah McLachlan, Snap, Black Box si multi altii.

Dupa ce de-a lungul timpului, Mark Walton a realizat campanii publicitare in America de Nord pentru branduri mari cum sunt Coca Cola, Vodafone, Pepsi, Honda sau Chrysler ,acesta a reusit sa stranga o colectie impresionanta de premii in New York, Toronto, Londra, Dallas si Stockholm, peste care troneaza cele 5 premii Cannes obtinute in anii ’90.

De trei ani, americanul conduce propria agentia de publicitate in Romania. Cei care, de curand s-au bucurat de ideile si experienta lui Mark au fost baietii de la Vunk pentru realizarea celui mai nou clip al lor, ARTIFICII PE TAVAN fiind primul videoclip realizat de regizor in Romania.

Dupa ce a studiat piata muzicala romaneasca, Mark Walton a ramas impresionat de piesele si mai ales de stilul mai britanic al trupei, Vunk devenind imediat prima optiune pentru regizorul englez in realizarea unui clip muzical.

Aici puteti vedea teaserul videoclipului ARTIFICII PE TAVAN ce va fi lansat pe 2 august pe libertatea.ro si in cadrul emisiunii Povestiri de Noapte: //www.youtube.com/watch?v=A0wS2SROgB0

Bucuresti, 29.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *