free download 78 travel guides written by experts

Noul varf de gama Nikon in format DX – D300S

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta aparitia noului varf de gama DSLR cu senzor in format DX: Nikon D300S.

D300S poate realiza filme HD cu focalizare automata, are o viteza mai ridicata de fotografiere, de pana la 7 cadre pe secunda, si slot dublu pentru carduri de memorie CF si SD, oferind noi oportunitati de a explora arta fotografica. Avand la baza mult apreciatul Nikon D300, D300S incorporeaza intr-un corp compact si robust acelasi senzor de imagine CMOS de 12,3 megapixeli in format DX, sistemul profesional de focalizare automata cu 51 de puncte si sistemul de procesare a imaginii EXPEED.

D300S extinde functia de inregistrare a filmelor HD pe aparate DSLR adaugand intrare externa stereo pentru sunet, capacitate de focalizare automata si functii oferite in premiera pentru editarea incorporata a filmelor. Microfonul stereo extern adauga un sunet mai realist fisierelor video inregistrate, iar butonul LiveView face comutarea intre imagine si film mai usoara ca niciodata. Fisierele film pot fi editate simplu, direct in aparatul foto, selectand butoanele de start si stop in timpul redarii. De asemenea, interfata HDMI noua, de tip C, permite editarea si pe un ecran HD.

Pentru prima data in clasa sa, D300S ofera optiunea standardelor duale de stocare, CF si SD, si administrarea modului in care aparatul foto inregistreaza pe acestea. Au fost realizate imbunatatiri semnificative de ergonomie, folosind elemente utilizate la seria D3 si D700. D300S dispune, de asemenea, de un mod de declansare silentioasa pentru fotografiere discreta, permitand utilizatorului sa manevreze manual intoarcerea oglinzii. Au fost pastrate de la D300, pe langa senzorul de imagine, si monitorul TFT de inalta definitie, redarea liniei orizontului in timpul fotografierii, mod Live View cu focalizare automata si sensibilitate ISO de la 100 la 6400.

Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania: „Nikon D300S este fara indoiala cel mai performant aparat foto  cu senzor in format DX produs de catre Nikon. Inovatiile pe care acesta le introduce: filmare HD cu focalizare automata, intrare externa pentru microfon, canale de stocare CF si SD, declansarea silentioasa, il fac pe cel mai bun sa devina acum si mai bun”.

Nikon D300S va fi disponibil la partenerii Nikon din Romania incepand cu luna septembrie.

Bucuresti, 30.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *