free download 78 travel guides written by experts

Noul site Psihoselect

Noul site al companiei de human capital management Psihoselect, a fost lansat.  Pentru o mai buna  experienta a dumneavoastra, acesta a fost optimizat si reorganizat in totalitate. Indiferent ca sunteti client sau candidat, aveti acum acces mult mai usor la informatiile de care sunt interesat.

 In plus, daca ne sunteti partener, potential client, candidat sau sunteti orice alta persoana interesata de domeniul resurselor umane, veti beneficia de informatii competitive prin materialele prezentate la rubricile „ aparitii presa” si „newsletter”.

Acest nou site reprezinta totodata o imagine mai acurata a brandului Psihoselect  prin detaliile de imagine care duc la identificarea valorilor noastre: intampinarea cerintelor clientilor, deschidere fata de acestia, servicii specializate si adaptate in functie de nevoile specifice, cresterea eficacitatii si a satisfactiei clientilor, performanta financiara si satisfactia angajatilor.

Compania Psihoselect  asista firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management si mass recruitment. Clientii beneficiaza, de asemenea, de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training. Toate proiectele sunt customizate pe cerintele specifice ale clientilor.

Va invitam sa vizitati noul site www.psihoselect.ro. Va este destinat!

Bucuresti, 27.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *