free download 78 travel guides written by experts

Noul sistem desktop dell Dimension

un raport foarte bun calitate-preţ pentru utilizatorii din zona emea

Mai multe opţiuni pentru utilizatorii individuali şi pentru companiile de mici dimensiuni care îşi doresc sisteme desktop cu un raport bun calitate preţ 

Dell a anunţat astăzi lansarea sistemului desktop Dimension 3100C, un produs avansat din punct de vedere tehnic şi accesibil din punct de vedere financiar, destinat utilizatorilor individuali şi companiilor de mici dimensiuni din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (zona EMEA). Dimension 3100C este alegerea ideală pentru utilizatorii care au un buget restrâns, dar care nu sunt dispuşi la compromisuri în ceea ce priveşte performanţa. Sistemul este disponibil începând de astăzi, la un preţ de pornire de 319€. La alegerea configuraţiei, utilizatorii au la dispoziţie mai multe tipuri de procesoare Intel® Pentium® şi Celeron®, precum şi opţiuni diverse de memorie extensibilă şi de capacităţi de hard drive. 

Datorită carcasei compacte BTX Dell Quietcase™, Dell Dimension 3100C este foarte silenţios, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în mediul casnic sau în birourile de mici dimensiuni. În plus, are un sistem eficient de răcire. Sistemul Dimension 3100C oferă o serie întreagă de funcţii avansate, printre care: o gamă extinsă de dispozitive optice, capacităţi de memorie de până la 2GB, accelerator grafic integrat Intel® GMA900, software integrat Audigy™ Audio (opţional) şi cititoare 13-în-1 de cartele media (opţional). 

Dimension 3100C este un instrument ideal pentru navigarea pe Internet, pentru utilizarea email-ului, pentru sarcinile de birou, ca şi pentru ascultarea de muzică şi vizualizarea de fotografii. 

Bucuresti, 12.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *