Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noul sistem desktop de la Dell: eficienta sporita

şi capabilităţi flexibile de gestionare
OptiPlexTM consolidează statutul de lider al companiei Dell în domeniul preocupării pentru mediu

Dell a lansat astăzi noul sistem desktop OptiPlex 755. Dotat cu capabilităţi de gestionare flexibile, noul produs răspunde cerinţelor clienţilor pentru eficienţă sporită în cadrul operaţiunilor de afaceri. OptiPlex 755 se alătură, de asemenea, portofoliului de sisteme aflate în conformitate cu standardul Energy Star 4.0, confirmând statutul de lider al companiei Dell în domeniul preocupării pentru protecţia mediului. „Ne-am asumat angajamentul de a elimina complexitatea produselor IT în toate etapele ciclului lor de viaţă,” a declarat Eric Greffier, Director of Client Solutions, Dell EMEA. „Am conceput OptiPlex 755 pentru a fi cel mai flexibil şi adaptabil desktop pentru afaceri existent. Elementele inovatoare pentru administrarea sistemului, designul „eco” şi serviciile asociate, simplifică operaţiunile şi reduc costurile mediilor IT.”
Gestionare flexibilă a sistemelor şi reducerea numărului de servicii necesare produselor IT

Datorită capabilităţilor flexibile de gestionare, noul OptiPlex 755 simplifică operaţiunile IT prin reducerea numărului de servicii necesare pentru rezolvarea problemelor de funcţionare sau pentru întreţinerea sistemului. Dell a integrat, de asemenea, tehnologia Intel® vPro™ cu funcţii avansate pentru gestionarea de la distanţă, care sporesc eficienţa operaţiunilor. Clienţii au acum la dispoziţie posibilitatea de a gestiona sisteme fără alimentare sau care nu dispun de nici un sistem de operare, reducând astfel timpul necesar operaţiunilor manuale de inventariere cu până la 99% şi serviciile de depanare locale cu până la 56% 1. Clienţii pot implementa arhitectura de gestionare potrivită mediului propriu IT, având totodată posibilitatea de a mări în timp configuraţia reţelei în funcţie de dezvoltarea acesteia . Acest lucru este posibil datorită:
·    Unei căi de upgrade care permite clienţilor să implementeze sisteme cu tehnologie vPro, utilizând în acelaşi timp soluţiile existente pentru administrare, cu posibilitatea de a trece la vPro atunci când sistemele sunt pregătite.
·    Standardul Dell Client Manager (DCM) – o consolă de administrare disponibilă gratuit pentru perioada de implementare.
·    DCM cu opţiune pentru setul de instrumente Altiris Manageability, care oferă suport pentru vPro şi plug-in-uri pentru Microsoft® Systems Management Server (SMS).

Dell îşi consolidează statutul de lider în domeniul preocupării pentru mediu

Optiplex 755 se alătură gamei de sisteme conforme cu standardul Energy Star 4.0, consolidând astfel statutul de lider al companiei pe segmentul de produse care au la bază preocuparea pentru mediu. Companiile care aleg produse conforme cu standardul Energy Smart 4.0, configurate cu setări pentru eficientizarea consumului energetic, îşi pot reduce costurile pentru consumul energetic cu până la 78%.2

Preţuri şi disponibilitate

Optiplex 755 este disponibil începând de astăzi la preţul de pornire de 570 Euro, sumă care nu include TVA şi taxele de livrare. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi  www.dell.com/vpro. Pentru a afla informaţii suplimentare despre strategia Dell pentru eficientizarea consumului de energie, vă rugăm să vizitaţi www.dell.com/RSS. 

Bucuresti, 28.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *