metalshow

Noul sistem audio portabil wireless Philips AZ700T/12

Un nou sistem audio portabil wireless de la Gibson Innovations este disponibil pe piața românească. Este vorba despre Philips AZ700T/12, un sistem cu dimensiuni reduse, capabil să redea un sunet puternic, fiind dotat cu CD player, radio FM, port USB, dar și cu tehnologii de conectivitate wireless.

Noul sistem audio Philips AZ700T/12 are o putere de ieșire de 12W și boxe cu Bass Reflex care facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, chiar dacă are incinte de dimensiuni compacte. Pentru optimizarea redării sunetelor joase a fost utilizat un tub acustic suplimentar, aliniat la woofer, rezultatul fiind un sunet controlat, mai profund şi cu mai puţine distorsiuni.

De asemenea, sistemul dispune de funcție Dynamic Bass Boost, care optimizează frecvenţele joase în funcţie de volumul de redare, prin simpla apăsare a unui buton. Aceasta amplifică nivelul basului, pentru a vă putea bucura de un sunet consistent chiar şi când preferați să ascultați muzica în surdină, la un volum redus.

CD player-ul încorporat vă permite să redați melodiile de pe CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD. Funcţia „Redare aleatorie/Repetare” vă ajută să ieşiţi din monotonia ascultării melodiilor în aceeaşi ordine întotdeauna. În plus, puteți asculta 20 de piese programabile de pe CD. De asemenea, sistemul facilitează memorarea posturilor radio preferate.

Noul sistem audio portabil wireless Philips AZ700T/12 permite conectarea la aproape orice sursă audio externă. Are Bluetooth și NFC, astfel că puteți reda colecțiile muzicale de pe smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri prin conexiune wireless. De asemenea, are port USB direct, dar și intrare audio de 3,5mm. Nu îi lipsește un port de ieșire audio de 3,5mm pentru conectarea unor căști. Pentru confort în utilizare, mini-sistemul audio poate fi controlat prin intermediul unei telecomenzi ergonomice și a unui afisaj LCD. Pentru utilizarea în afara casei, în aer liber, funcționează cu un set de 6 baterii de tip L14.

Alte produse Philips din această categorie

Vă mai amintiți de caseta audio? Sistemul audio portabil Philips AZ328/12 este un sistem compact și elegant, cu funcții utile și accesibile. Redați muzica de pe casete audio, CD-uri, soluții de stocare USB, de la radio sau de pe tablete, smartphone-uri, laptop-uri, PC-uri prin intrarea audio auxiliară de 3,5mm. Cu o putere de 2W și Dynamic Bass Boost vă bucurați de un sunet consistent chiar și atunci când reduceți volumul.

Doriți dispozitive mai mici și mai accesibile din punct de vedere al prețului? Atunci vă recomandăm sistemul audio portabil wireless Philips AT10/00 – o boxă portabilă cu funcții multiple. Pur și simplu alegeți sursa de redare, de la transmisie wireless prin Bluetooth, intrare audio auxiliară, radio FM, USB sau card SD și puteți asculta ritmurile preferate fără întrerupere, timp de până la 20 de ore.

Prețurile diferă în funcție de magazinul din care achiziționați produsul:
Noul sistem audio portabil wireless Philips AZ700 – 659 lei
Sistem audio portabil Philips AZ328/12 – 329 lei
Sistem audio portabil wireless Philips AT10/00 – 229 lei.

Bucuresti, 23.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *