Shadow

Noul show Ashlee+Evan începe pe 16 septembrie de la 23:00

Seria – documentar debutează cu un episod de o oră și promite o perspectivă personală asupra iubirii, vieții și muzicii cuplului Ashlee Simpson-Ross și Evan Ross

Ashlee+Evan demostrează că avem nevoie doar de iubire, familie și muzică în noua emisiune de la E! din 16 septembrie, ora 23:00. Seria începe cu un episod de o oră urmat de cinci episoade de 30 de minute în săptămânile următoare. Subiectul principal al documentarului îl constituie cuplul format din Ashlee Simpson-Ross și Evan Ross și viața lor împreună ca suflete – preche, părinți, muzicieni și artiști. Dacă luăm în considerare grupul de prieteni și faimoasele familii din care provin care le umplu căminul cu iubire și râsete, vom vedea că nu există nici un moment de plictiseală în casa acestor tineri. Vezi aici clipul de prezentare – https://qlnk.io/ql/5b3ea5bde4b0d728da674714.

Ashlee+Evan

Viața activă a lui Ashlee și Evan este reprezentativă pentru cuplurile moderne, aceștia au grijă de familia lor și lucrează pentru a avea o carieră înfloritoare. Emisiunea urmărește faimosul cuplul, pe prietenii lor apropiați și procesul creativ pe care aceștia îl parcurg pentru a lansa împreună primul album de muzică soul autentică. Ashlee, din poziția sa de femeie tânără și mamă a doi copii, este mai precaută când este vorba de o revenire în lumea muzicii. Cu toate acestea este convinsă să înregistreze cu soțul său, un veritabil artist, pentru că el nu acceptă altă variantă. Misiunea lor este să împrătășască iubirea și talentul lor întregii lumi în timp ce își cresc copiii în Los Angeles, sunt înconjurați de familie și prieteni și călătoresc împreună din vest în est, din însoritul Palm Spring până în orașul natal a lui Evan, în Connecticut. Chiar dacă această nouă etapă a vieții lor va fi plină de bucurii și necunoscut, hotărârea cuplului și susținerea reciprocă necondiționată arată că vor putea să le facă pe toate atâta timp cât sunt împreună.

Viața lui Ashlee și Evan s-a desfășurat în lumina reflectoarelor. Ashlee Simpson a fost una dintre cele mai mari nume din industria muzicală la începutul anilor 2000, când a făcut ravagii cu albumul “Autobiography”. Pe lângă cariera de succes în film, televiziune și teatru, Ashlee s-a retras în 2009 pentru a se dedica creșterii fiului ei Bronx. În 2013 l-a întâlnit pe muzicianul și actorul Evan Ross și s-au căsătorit în anul 2014 când s-a născut și fiica lor Jagger Snow. Printre afacerile lor se numără o colecție de haine unisex în colaborare cu Zadig & Voltaire numită după fiica lor, Jagger Snow.

În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *