free download 78 travel guides written by experts

Noul Sezon Buddha Bar Night la Taj Restaurant il are ca invitat special pe Damian Draghici

Dupa lansarea cu succes a conceptului Buddha Bar Night in aceasta primavara, Restaurant Taj continua suita acestor evenimente si in noul sezon deschis la 15 Septembrie. Clientii Taj Restaurant se pot bucura in continuare de componentele de baza ale momentelor oferite de Buddha Bar Night: un decor fastuos si plin de culoare, ambientat cu elemente exotice si un meniu creat pe toate gusturile, care se contopesc perfect cu aerul rafinat, intr-o atmosfera care te invaluie si iti trezeste simturile.

Sambata, 15 Octombrie, in deschiderea noului sezon Buddha Bar Night va fi alaturi de noi in calitate de invitat special, cunoscutul muzician Damian Draghici, cel care detine si o piesa pe albumul Buddha Bar Night X alaturi de Emanuele Arnone, dar si numeroase concerte si colaborari cu DJ Ravin, cel care a adus Buddha Bar XI in Romania.

Mai mult decat o marca sau un concept, Buddha Bar a devenit un adevarat stil de viata, care s-a raspandit in intreaga lume, gratie numeroaselor locatii cu acest nume, dar si compilatiilor cu acelasi nume, adaptat si de restaurantul nostru in serile Buddha Bar de acum deja consacrate.

Bucuresti, 13.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *