free download 78 travel guides written by experts

Noul serial Minimax, „Clubul căstănelelor”, începe pe 26 aprilie

Din 26 aprilie, de la ora 06:50 (și din 1 mai, de la ora 07:20), Minimax difuzează o nouă premieră animată: serialul maghiar „Clubul căstănelelor” (producție 2016, a cărui dată de difuzare a fost schimbată, acesta fiind anunțat inițial pe 1 aprilie). În fiecare zi a săptămânii, copiii de 2 – 8 ani sunt invitați să pornească în aventuri extraordinare, împreună cu Liza și prietenii ei: Căstănel, Forfecuță, Balonaș și Raza soarelui, care îi vor învăța o mulțime de lucruri interesante! Personajele animate sunt inspirate de cele patru elemente (pământ, aer, apă și foc) și folosesc dialoguri inteligente și melodii ușor fredonabile, pentru a transmite copiilor informații și valori utile în viața de zi cu zi, la o vârstă la care încep să descopere lumea înconjurătoare.

În fiecare țară europeană în care este difuzat serialul pentru copii (Croaţia, Slovenia, România), Minimax s-a asigurat că vocea Lizei este interpretată de o fetiţă talentată: în ţara noastră, a fost aleasă Ioana Dudaș (9 ani), din Oradea. Ioana nu este străină de luminile scenei – urmăriți-o cântând pe canalul ei de YouTube!

Primul sezon al poveștii animate are 13 episoade (al doilea s-a lansat în Ungaria în noiembrie 2017, având mare succes). Copiii care l-au urmărit pe Minimax HU au devenit imediat fani, costumându-se în personajul lor preferat la grădiniţă și mergând la spectacolele tematice „Clubul căstănelelor” organizate la Budapesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *